SBC JO9-4
04-11-2017
3 - 6

Gezien de statistieken zijn beide teams aan elkaar gewaagd.

Bladella trapt af. Even aftasten en kijken welke richting de bal op gaat. In de 4e minuut een uitbraak, Tuur krijgt de bal goed mee en dribbelde richting doel van SBC en scoort overtuigend de 1-0.

SBC trapt af. zij willen ook scoren en zetten druk naar voren. Teun en Quinty proberen de aanvallers van SBC te stoppen. Een doelpoging volgt, de keeper heeft het nakijken. 1-1 in de 6e minuut.

Bladella trapt af. Bal uit. in dribbelen voor SBC. Tigo tikt de bal voor de voeten weg bij de tegenstander. Bal komt bij Nicolas terecht en tikt de bal door naar Tuur. Draait en schiet de 1-2 binnen in de 14e minuut. We staan nu voor en proberen vast te houden of uitbouwen.

Na de aftrap van SBC gaat zij vol in de aanval. Met de bekende flipperkast situaties komt de bal bij kleine aanvaller van SBC terecht en schiet de 2-2 binnen in de 16e minuut.

Na de aftrap van Bladella bal verlies. Met al hun inzet en geluk gaat de bal richting doel van Bladella. Emiel probeert nog de aanval te keren. In de lange hoek scoort SBC de 2-3 in de 19e minuut. Dit is ook tevens de ruststand.

Ruststand 2-3

(bijzonderheid: time out aan de zijde van Bladella in de 10e minuut van de 2e helft Keepers wissel. Vlinder gaat mee helpen scoren en Nicolas gaat het doel verdedigen)

SBC mag de 2e helft aftrappen. Teams hebben van kant gewisseld en kijken nu in de zon. Hopelijk halen we hier voordeel uit.

kleinste speler SBC van het veld wurmt zicht langs de lijn en probeert Emiel eruit te lopen. Hij geeft de bal voor en staat een speler vrij bij de 2e paal en schiet de 2-4 binnen. Nicolas heeft hert nakijken.

Op dezelfde wijzen door goed overspelen en harde werken van SBC vielen al snel achter elkaar de 3-4 en 3-5 in de 14e en 15e minuut.

Bijna het hele team staat voorin. Ze denken dat de bal voor Bladella is. De hoekschop wordt al genomen door SBC en 2 spelers staan vrij voor het doel van Nicolas. 2-5 in e 17e minuut.

Na de aftrap van Bladella ging de bal richting doel van SBC door een hard schot van Emiel. Teun zat erbij. Door wat rommelig keeperswerk van SBC komt de bal bij de paal terecht voor de voeten van Teun. Teun tikt de bal over de lijn en de 3-6 is een feit. Dit was in de 20e minuut en enkele seconden was het tijd.

We gaan penalty's nemen. keepers kijken een beetje in de zon.

Bladella begint. De eerste is raak voor Bladella. Beide teams hebben moeite om te scoren. uiteindelijk is het 1-4 geworden voor de bezoekers.

resumé: hard gewerkt, geluk zat vandaag niet mee. Komende week trainen op positie spel. Fijn weekend.