Scheidsrechter:   Broersma, Dennis
Vandaag stond de inhaalwedstrijd uit naar Marvilde op het programma. Dit zou de dag van de eurotjes worden.

Om 10.00 uur verzamelen we in de kantine. Iedereen is op tijd. Ik zeg iedereen, maar we hadden vandaag maarliefst 9 afmeldingen. Enkele vanwege blessures maar de meesten hadden wat leuke zaken in de privé sfeer op de agenda staan. Tot zover trouwens nog geen eurotjes.

We hadden vandaag 2 gast spelers, Ruud Leermakers en Ronny van de Sande, mannen bedankt!

De eerste eurotjes waren voor Jacques, hij vergat z'n sokken en moest daarom onderweg naar Veldhoven langs huis. Tijdens de rit naar Veldhoven volgden de meeste eurotjes, onze blauwe "vrienden" stonden namelijk laf vanuit de berm foto's te maken en aangezien we enorm gretig waren voor de wedstrijd hadden ze ons allemaal te pakken. Veel eurotjes die beter in de boetepot hadden kunnen belanden.

Voor wie de volgende eurotjes zijn laat ik even in 't midden maar we hadden vandaag geen bidons mee en ook de waterzak stond niet naast de dug-out te shinen.

Om 11.00 uur klonk het eerste fluitsignaal.
We begonnen de wedstrijd sterk en domineerden de eerste 30 minuten. Een paar mooie combinaties op 't middenveld, wat rushes over de flanken en een paar schoten die net naast of in de handen van de keeper belanden.

Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen, maar na een goed half uur spelen en een blunder van de arbitrage kreeg Marvilde een strafschop. 1-0 voor de thuisploeg, leuk detail: de man die hem binnen schoot speelde z'n eerste wedstrijd na een pauze van 25 jaar.

Niet veel later volgde de 2-0, met deze stand gingen we de rust in.

Terug op 't veld kwam de scheids erachter dat hij zijn fluitje was vergeten, eurotje! Hij moest even terug de catacomben in en met een kleine vertraging begon de 2e helft. De charme van 't amateurvoetbal zou ik zeggen.

Kort na rust een lichte overtreding tegen Ronny vd S, strafschop mee, een goedmakertje van de scheids. Jacques schoot hem koelbloedig en strak in de hoek binnen, 2-1.

Net als in de eerste helft waren we goed bezig. Er was geen rede om deze pot te verliezen, rustig blijven en doordrukken.

Na een kwartiertje spelen was er wat onduidelijkheid, bal wel of niet uit spelen, een tegenstander had kramp, de scheids besloot niet te fluiten en Jacques besloot daarom maar eens uit te halen 2-2.

We waren nu vastbesloten de wedstrijd te winnen en hadden er alle vertrouwen in, maar luttele seconden later stonden we 3-2 achter.

Wat een domper. Gelukkig bleven we vol vertrouwen en hielden we de koppies koel. Een uitbraak via rechts, Ronny vd S gaf een scherpe voorzet, te scherp voor Jacques maar ook te lastig voor de keeper, 3-3. Wat een wedstrijd.

Net voor 't laatste fluitsignaal een overtreding van Marvilde op de rand van de 16, Ronny S, dus niet vd S legt de bal klaar en schiet hem onhoudbaar voor de keeper in de verre hoek. 3-4!! De buit was binnen.

Nogmaals, wat een wedstrijd, heerlijk om te winnen! De meegereisde ziekenboeg had zich langs de lijn kostelijk vermaakt. De tietenbeker en snack van de week gingen deze week naar man of the match Ronny vd S.

De laatste eurotjes komen van Joey, die was z'n handdoek vergeten(uit z'n tas te halen).

Na de winst partij van vandaag staan we op een respectabele 6e plaats, volgende week de thuiswedstrijd tegen Waalre 4. En dat rijmt niet voor niets op bier, aangezien er 3 bakken te verdelen zijn komende week is het vooruitzicht goed!