2 - 8

Vandaag een mooie dag / weekend. M.a.w. lekker bal weer.
Gras is nat en de ballen schieten door om rekening mee te houden.
Onze sluitpost Vlinder niet erbij vandaag.

Tegen Hoogeloon JO9-1 thuis. Tegen de zon kijkend door Teun is tactisch de kant al gekozen door de tegenpartij.

De aftrap is al genomen en de bal gaat heen en weer. Zoeken voor beide partijen en even aftasten waar de mogelijkheden liggen.

Na 3 minuten is het raak en glipt de bal door het natte veld door de handen en benen van onze keeper. 0-1.

Quinty en Emiel zorgen voor de verdediging met Emiel als bal veroveraar en die zijn kont erin gooit zodat niemand aan de bal kan komen. Mooi om te zien. balletje inleveren en weer op zijn positie.

Nicolas, Tigo vormen het middenveld met als doel om de ballen te veroveren, verdedigen en aan te vallen.

Tuur voelt zicht het meeste thuis als hangende spits achter Nesar en voor de middenvelders.

Zo weer 3 minuten verder valt de 0-2 door een mooi afstandsschot van Hoogeloon.

Na de afrap doet Nesar pogingen om te dribbelen richting doel van de tegenstander. Door een turf grotere defensie van Hoogeloon wordt Nesar makkelijk aan de kant gezet en zijn doelpoging ontnomen.

Time out gevraagd van Hoogeloon, na 10 minuten even 2 minuten overleg. Na wat puntjes op de i gezet te hebben gaan we verder met de 1e helft.

De 12e minuut en Hoogeloon komt dicht bij het doel van Bladella. Spelen onze defensie voorbij en tikken de 0-3 binnen.

Een sterk Hoogeloon met meer snelheid en fysiek sterkere spelers en harde afstand schoten maken hun gevaarlijk.

Het wapen op afstand verdwijnt in het net van Bladella 0-4 met een scherp schot.

In de 22e minuut komt zit het Nesar mee en tikt netjes de 1-4 binnen.

na de aftrap zet Hoogeloon weer druk en dribbelen door de defensie en tikken de 1-5 binnen.

RUST.

Na wat positieve kritiek richting de pupillen gaan ze hun beste beentje weer voortzetten. Het zal een tandje hoger moeten om hier thuis nog een punt te houden.

Quinty gaat keepen en Teun verdedigen.

Nesar heeft zich opgeladen en schiet de 2-5 binnen. Verdediging van Hoogeloon zat niet op te letten.

Kansen van Nicolas en Nesar maar gaan er niet in tijdens de flipperkast.

Time out na 10 minuten, na 30 minuten spelen.

Wedstrijd wordt weer hervat en na enkele minuten kreeg Bladella de bal niet weg achterin en 2-6.

Nesar scoort bijna de een doelpunt maar werd van de lijn gehaald helaas. zat deze wel of niet....we zullen het nooit weten.

Hoogeloon weer in de opbouw en inde aanval. Quinty komt uit haar doel. iets te ver want ze had het nakijken 2-7.

aanval Tuur wordt geblokt.

omschakeling Hoogeloon en zijn op jacht naar de 2-8 binnenkant paal. keeper kansloos.

2e helft goed keeperswerk verricht door Quinty.
Tuur de stoorzender voorin.
Nesar de goaltjesdief.
Nicolas en Tigo de hardwerkers op het middenveld.
Teun de rust zelve als laatste man.
Emiel de voorstopper en is uitgeroepen als man of the match door ouders en coaches.

resume, Bij dit mooie weer zat het er vandaag niet in. Helaas de minste wedstrijd van de reeks. nu een week je rust en volgende week maandag worden de trainingen weer hervat als de scholen weer beginnen.

Penalty’s: ging gelijk op 5-5.