11 december 2017 Jaargang 17-18 nummer 15

Jeugdblogske no. 15!

Een beperkt aantal verslagen deze keer omdat vele wedstrijden niet doorgingen. Wel een mooi verslag van de inspiratie sessie van Europees kampioen Kika van Es bij Rabobank en het kampioenschap van JO19-1.

DE WEDSTRIJD:
"De trainers hadden de spelers extra gemotiveerd omdat ze, bij winst, met kleren onder de douche mochten. De trainer zou de douche uittrekken.
Helaas stonden we na 2 minuten al met 0-2 achter. Oirschot kreeg het steeds warmer en wij voelde de kou steeds meer. In de tweede helft werd het zonnetje er een beetje door en kregen we kansjes. Rachid zorgde ervoor dat de 0 van het scorebord af was maar iedereen was na de wedstrijd blij om naar de warme kantine of naar de warme douche te gaan. De jongens hebben zelf de douche uitgedaan.
"
Speler vd week
Thijs Leermakers
  Aangever vd week
Milan Tenbult

Axel heeft deze maand de snoepzak gewonnen voor het meeste keren hooghouden.

Bladella JO11-3

-

Hapert JO11-1

3-5

"Op een koud veld met meerdere sneeuwbuien bleven we geconcentreerd verdedigen en sloegen zelf toe uit de counter."

HET MOMENT:
"De hand van Bram hield de bal uit de kruising. Gelukkig had de scheids het niet gezien."

LEUK VOORVAL:
"Sam kon maar niet warm worden en begon de 2de helft dan ook onder een warme douche."

Hein Baselmans
Sten op de Beek

Beerse Boys JO11-2

-

Bladella JO11-4

3-3

"Ondanks de kou begonnen we goed aan de wedstrijd. We zaten er fel op en de duels werden gewonnen. Er kwamen wat kansjes voor ons en we konden uitlopen naar een mooie 3-0 voorsprong. In de tweede helft kwam Beers op 3-1 echter hierna kregen we genoeg kansen om de wedstrijd definitief te beslissen. Dit gebeurde niet en in een zwakke en onnodig rommelige eidfase werd het nog 3-3. Met zelfs in de laatse seconden nog een hele goede kans voor Beers om de 3 punten daar te houden. Dat bleef ons gelukkig bespaard. Nu genieten van de winterstop en dan doorgaan op de weg die we de laatste weken ingezet hebben."

HET MOMENT:
"Een mooi afstandschot van Tom.​​​​​​​"

"Vic heeft nog de hele dag nagenoten van zijn assist.​​​​​​​"
Renzo Kox
Sam Jansen

Bladella JO11-7

-

Unitas JO11-11

2-14

"Voordat we goed en wel begonnen waren, stonden we al met 3-0 achter. De aanvallers van Unitas sneden met zo'n gemak door onze verdediging "als een warm mes door de boter". Het leek alsof Sinterklaas nog stiekem in Bladel was gebleven. Kortom een 1e helft om gauw te vergeten, met als enige hoogtepunt ons doelpunt. Daarmee was de eer toch een beetje gered. In de rust met elkaar afgesproken dat we zo niet door konden gaan en er beter als team gepresteerd moest worden. Klasse, dat er naar geluisterd werd én ook uitgevoerd. De eerste aanvallen in de 2e helft kwamen dan ook van onze kant, waarbij prima combinatie-spel werd getoond. Als beloning hiervoor kon Nick onze tweede goal binnenschieten. Dat de tegenstander met hun betere voetballers nog maar 3 keer kon scoren, was puur verdienste van onze uitstekende team prestatie."

HET MOMENT:
"Een hard schot van gastspeelster Guusje ketste via de paal jammer genoeg het veld weer in. Guusje bedankt voor het meespelen.​​​​​​​"

"De vader van Nick zat op z'n gemak voor de wedstrijd in het kleedlokaal, totdat ik vroeg of hij de shirtjes bij had. Er klonk een duidelijk verontwaardigd "nee hè?" en hij snelde weg naar huis. Gelukkig was hij weer op tijd terug mét de tas.​​​​​​​"

4-1

"Met behulp van een flink aantal gastspelers bij onze Helmondse gasten werd het een compleet andere wedstrijd dan vorige week. We kwamen er niet aan te pas en lieten pas in de tweede helft onze tanden een beetje zien."

HET MOMENT:
"De fotoshoot met de mooie shirts van onze nieuwe sponsor Cleanroom Systems International."
Vic Hakkens
Jim Fischer

Kika van Es: "Ook meiden hebben voetbaldroom"

11 december 2017
Europees Kampioen Kika van Es was bij de Rabo voor 'n inspiratie-sessie speciaal voor de sportieve meiden van Bladella e.o.