Nieuws

Ook F4 kampioen...!

24 december 2012
www.bladella.nl
F4 is kampioen, sterker nog: deze jongens zijn tweemaal achter elkaar kampioen geworden. Een leergierig ploegje waar de spelvreugde van af straalt.

Er wordt tweemaal in de week getraind. Iedereen is er altijd en ruim op tijd aanwezig. Ieder heeft zijn specifieke eigenschappen en talenten. Ze zijn de afgelopen twee jaar enorm gegroeid. Ze raken steeds beter op elkaar ingespeeld waardoor zijn bijna onverslaanbaar zijn. Reden genoeg om ze eens voor te stellen.
 
Roel Lavrijsen
Onze ‘laatste man’, door snelheid en tactisch inzicht onpasseerbaar. Schuwt de duels niet. Met een kiezelhard schot en scherpe passing een zeer complete en getalenteerde voetballer.
 
Mats van Herk
Een helft keeper, goede reflexen en staat altijd op de goede plek. De andere helft een meester in het bal afpakken, kan als geen ander een bal ‘afschermen’, harde werker op het middenveld.
 
Gijs Fiers
Tweebenige middenvelder, pingelkoning met onnavolgbare kap- en draaibewegingen. Houdt zo makkelijk 2 à 3 tegenstanders bezig, pikt regelmatig een goaltje mee.
 
Jari Verhagen
Een zeer complete technisch begaafde voetballer, fanatiek en leergierig met een goed spelinzicht, prima passing en een hard schot. Daarnaast ook onze topscoorder.
 
Kay van Erkel
Snel en gretige voetballer, prima overzicht, technisch en altijd een bruikbare pass. Hard schot, scoort veel en makkelijk. Fanatiek, heeft oog voor ‘de vrije man’, geeft nooit op.
 
Jelle de Kort
Zeer snel met onnavolgbare bewegingen waardoor hij bijna niet te stoppen is. Goede timing en een keihard schot. Goed overzicht en scoort makkelijk. Een harde werker, kan zowel als aanvaller als verdediger uit de voeten.
 
Teun de Kort
Ook zeer snel met een uitgebreid scala aan schijnbewegingen. Combineert zijn techniek moeiteloos met zijn snelheid. Scoort makkelijk, ook met zijn hoofd. Harde werker, gretig, fanatiek en net als zijn broer een verwoestend schot.
 
Timme Groenen
Tactisch sterke middenvelder, goede balaanname, snel en handig strooit hij bijna achteloos met passjes. Zowel aanvallend als verdedigend inzetbaar. Heeft een prima timing en is hard in de duels.
 
Teun Antonius
Een helft keeper met een goede uittrap. Als veldspeler fanatiek met een hard schot en groeiende in snelheid en overzicht. Sociale voetballer, kijkt en vindt altijd de vrije man.
 
Kortom een team waar je als coaches erg trots op moet zijn.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven