Nieuws

Voor Bladella weer een voetballoze zondag

13 december 2012
www.bladella.nl
Het competitieduel Zwaluw VFC - Bladella in de 2e klasse F gaat zondag niet door. De wedstrijd is uitgesteld vanwege het overlijden van Swiet van Rossum, voormalig voorzitter en erelid van Bladella.

In samenspraak met de KNVB en de familie is besloten om alle seniorenwedstrijden van Bladella voor komende zondag af te gelasten. De wedstrijd tussen Zwaluw VFC en Bladella zal na de winterstop ingehaald worden.
Oud-voorzitter Van Rossum (67 jr.) was al enig tijd ziek, maar overleed toch vrij plotseling woensdagavond. Bladella verliest een markant erelid met grote betekenis voor de vereniging. Swiet van Rossum was achttien jaar voorzitter van Bladella (1986 - 2004). Voor het vele maatschappelijk werk, in het bijzonder voor Bladella, kreeg Swiet in 2002 een koninklijke onderscheiding opgespeld.
Swiet van Rossum is thuis, op Emmaplein 37 in Bladel. Komende zondag van 14 tot 16 uur is er gelegenheid om afscheid van hem te nemen.
Op dinsdag 18 december om 10.30 uur wordt de uitvaartdienst gehouden in de RK kerk St. Petrus Banden, met aansluitend de begrafenis op het parochiekerkhof.

klik hier voor de rouwkaart

Teken hier het condoleance register


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven