Nieuws

Swiet van Rossum overleden

13 december 2012
www.bladella.nl
Oud-voorzitter Swiet van Rossum is woensdagavond op 67-jarige leeftijd overleden. Swiet was al enige tijd ziek. Wij verliezen een markant erelid met grote betekenis voor onze vereniging.
Bladella wenst de familie veel sterkte  toe.



Teken het condoleance register op de site.

Het ‘In Memoriam’ volgt spoedig.
"Van Rossum had achttien jaar de touwtjes in handen bij Bladella, van juni 1986 tot september 2004. De in Utrecht opgegroeide Van Rossum kwam door zijn werk als marketingmanager in 1972 met zijn vrouw Maria in Bladel wonen. Toen hij bij Bladella aantrad als voorzitter was het vaandelteam afgegleden naar de tweede klasse van de afdeling Noord-Brabant.
 
Onder zijn bewind volgde het herstel en konden door een goede doorstroming vanuit de sterke jeugdopleiding vier promoties gevierd worden. In 1997 behaalde Bladella op bezoek bij concurrent Rood-Wit Veldhoven het kampioenschap in de derde klasse en keerde zo na 22 jaar afwezigheid terug in de tweede klasse.
 
Met zijn daadkracht en scherpe tong groeide Van Rossum uit tot een markante preses in het Kempense amateurvoetbal. Toen de aanleg van een nieuw kleedlokalencomplex was geregeld, trad Van Rossum af als preses en bleef hij vervolgens vanuit de bouwcommissie betrokken bij het nieuwbouwproces. Hij vervulde nadien ook nog de rol van speaker in de geluidscabine bij de thuiswedstrijden van het eerste van Bladella."

bron: website ED (Pascal Snijders)

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven