Nieuws

Fietsen netjes in de rekken

12 december 2012
www.bladella.nl
Het heeft even geduurd voordat de fietsenrekken weer netjes op hun plaats stonden en de ondergrond mooi bestraat was. In die periode was het begrijpelijk dat de fietsen op ongebruikelijke plekken werden gestald. 

François van Ham heeft natuurlijk als opdracht om dit soort werkzaamheden samen met de werkploeg zo goed, maar ook zo goedkoop mogelijk, aan te leggen. Dan kost het wel iets meer tijd, maar jullie weten dat ook Bladella de tering naar de nering moet zetten. Samen met bevriende sponsoren, maar vooral met behulp van onze eigen kaailegger Frank van Boxtel, zijn ze er in geslaagd om ook dit project weer fantastisch af te ronden en voor heel weinig centen. Iedereen die hier aan mee heeft gewerkt wil ik dan ook van harte danken.

Dat dit karwei niet voor niets is uitgevoerd is natuurlijk logisch. Dat betekent dus ook dat iedereen van jong tot oud zijn of haar fiets weer netjes in de fietsen-rekken dient te stallen. Daar zijn ze voor bedoeld en op andere plaatsen zijn ze niet gewenst. Graag wil ik jullie vriendelijk maar dringend verzoeken om hier aan mee te werken dan kunnen alle harde werkers ook zelf met eigen ogen zien dat hun werk ook door jullie erg gewaardeerd wordt. 

René Walenberg, voorzitter 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven