Nieuws

Voetbal in rouw: geheel amateurvoetbal afgelast

04 december 2012
www.bladella.nl
 De KNVB heeft besloten dat alle officiële wedstrijden in het amateurvoetbal dit weekend worden afgelast in verband met de dood van de 41-jarige grensrechter. 

Voorafgaand aan alle wedstrijden in het betaald voetbal zal een minuut stilte in acht worden genomen. Ook zullen de spelers en de arbitrage een rouwband dragen. De algemene vergadering voor het amateurvoetbal, die voor dit weekend gepland stond, wordt tot nader order uitgesteld.

Directeur betaald voetbal Bert van Oostveen:
“Het is onvoorstelbaar dat zoiets op een voetbalveld plaatsvindt. Dit zijn de vrijwilligers waar onze sport op bouwt, waar we niet zonder kunnen. Zonder respect, geen voetbal. Het is daarom dat we in het betaald voetbal ook stil willen staan bij deze verschrikkelijke situatie. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden van Richard Nieuwenhuizen.”

De 41-jarige Nieuwenhuizen overleed gisteren in het ziekenhuis aan zijn verwondingen nadat spelers van de Amsterdamse club Nieuw Sloten hem tot tweemaal toe hadden geslagen en geschopt na een wedstrijd tegen Buitenboys in Almere. De drie verdachten van 15 en 16 jaar worden verdacht van doodslag.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven