Nieuws

Bladella - PSV Av

01 december 2012
www.bladella.nl
Nog twee officiële wedstrijden te gaan voor de winterstop. PSV Av komt zondag op bezoek en volgende week naar Vught naar rode lantaarndrager Zwaluw VFC.

Rooskleurig ziet het er op dit moment voor het team van Norbert Rebsch allerminst uit. De belangen voor de blauwwitte vaandeldragers zijn in deze komende partijen daarom groter dan groot. De helft van de competitie zit er over twee weken op. De kaarten zijn geschud, de sterkte van de teams is dan bekend. Een conclusie trekken is niet moeilijk. Om in de 2e klasse te overleven zal de terugronde aanzienlijk meer punten op moeten gaan leveren dan de povere 6 uit 11 van dit moment. Om na de winterstop hoopvol en met meer zelfvertrouwen te herstarten is punten pakken tegen PSV en Zwaluw een vereiste. Daar is iedereen van overtuigd.
 

 
PSV Av
De ‘amateurs’ van de Herdgang lijken tot nu toe bezig te zijn aan een kleurloos seizoen. Winnen van RKVVO (3-1) en Nw. Woensel (2-3) zijn nog aardige resultaten, maar verliezen van Beerse Boys en Heeswijk breekt de ambitie af om aan de bovenkant mee te draaien.
Trainer Nebojsa Vuckovic (4e seizoen) maakte al wat ups en downs mee met PSV. In zijn eerste jaar moest hij in 2F vechten voor lijfsbehoud, het jaar daarop werd ineens het kampioenschap binnen gehaald en het afgelopen seizoen degradeerde PSV na een seizoen 1e klasse te hebben gespeeld weer terug naar de 2e klasse. 
PSV amateurs blijft een mysterieus iets. De selectie wordt merendeels ieder seizoen gevormd uit komende en gaande spelers. Ze trainen en spelen op De Herdgang voor een handjevol mensen en dragen hetzelfde tenue. Opererend in de donkere schaduw van het ‘grote’ PSV probeert AV op zondag de club eer aan te doen. Maar deze informatie is nagenoeg het enige wat van de club bekend is. Ondanks verwoede pogingen om dat te veranderen, slaagt men daarin niet.

Mark Linssen
In het huidige roodwitte team spelen o.a. de bekende spitsen Mike Hovestadt en Mehmet Gurbuz (ex Margriet, Top, Blauw Geel), maar ook een oude bekende: Mark Linssen. Van 2007 tot 2009 was Mark een graag geziene en gedreven speler van Bladella 1. Met Frank Weijers leverde hij na twee seizoenen het hem goedstaande blauwwitte shirt weer in en vertrok voor drie succesvolle seizoenen naar Brabantia. Deze zomer kwam hij op voorspraak van broer Peter naar De Herdgang.
De Eindhovense formatie bestaat uit goede, technische spelers die allemaal heel aardig kunnen ballen. Individueel zullen de Tipmast Boys er een fikse kluif aan hebben, als collectief moet blauwwit kansen hebben.
De aanhang, met mascotte Gijs Verhagen (E3) voorop, kan dat collectief nog sterker maken en dat is een vereiste om de punten op De Smagtenbocht te houden. Alleen winnen telt. Supporters op je plaats!


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven