Nieuws

Nicky: rustig blijven ballen en doelpunten maken!

30 november 2012
www.bladella.nl
Een nieuweling bij de groep dit seizoen is de jonge Nicky Buis. Hij is terug op het oude nest maar raakte ook alweer snel geblesseerd. Tegen Heeswijk viel hij verdienstelijk in.

Zo, we zijn er weer. Na een weekje rust en wat uithuilen na de onverdiende nederlaag tegen vv. Heeswijk komt zondag het team van PSV-amateurs op bezoek. Het lijkt overbodig om aan te geven hoe belangrijk de komende twee wedstrijden zijn voor de elf van Norbert Rebsch. Een nieuweling bij de groep dit seizoen is de jonge Nicky Buis. Hij is terug op het oude nest maar raakte ook alweer snel geblesseerd. Tegen Heeswijk viel hij verdienstelijk in.
 
Hoe is voor jou de wedstrijd van twee weken geleden verlopen?
Ik had 55 minuten op de bank gezeten, net terug van een blessure. Tot dan ging het volgens mij redelijk gelijk op. Wij hadden alleen de pech dat die bal er binnenkant paal uitging en hij er bij hen nog ingetikt werd. Bij mij liep het naar mijn mening wel lekker: een paar acties, een penalty gekregen en een schot net naast. Bij 2-2 wilden we doordrukken, er was meer te halen. Dan is het extra zuur als de bal er bij ons in valt, in de 89ste minuut.
 
Geef even kort aan wat er de laatste twee jaar met jou is gebeurd.
Ik speelde eerst bij ‘Onder 19’ van Lommel United. Daarna kwam ik bij de Beloften. Er was redelijk veel concurrentie bij de aanvallers en het was dus heel onhandig dat ik al in oktober mijn enkelband scheurde. Ik ben er heel het seizoen lang niet meer bovenop gekomen. Daarom heb ik ervoor gekozen om terug naar Bladella te gaan. Ik heb het nu prima naar mijn zin!
 
Welke verschillen merk je tussen de ambiance bij Lommel en hier bij Bladella?
Hoewel er bij Lommel ook niet zo heel veel druk op je werd gelegd, is de sfeer hier toch nog wel relaxter. Daarnaast heb je bij Bladella veel meer het gevoel dat iedereen elkaar kent. Ook kan ik veel plezier beleven aan de avonden na de wedstrijden als we met een groep naar de Ambiani of de Koster gaan.
 
Wat is positief bij Bladella, wat kan er beter?
We moeten meer kansen creëren. De kansen díe we creëren moeten we dan ook nog eens afmaken. We moeten ook rustiger worden in balbezit en het balletje rond laten gaan. We zijn soms goed aan het spelen, maar dat gebeurt nog niet lang genoeg om een wedstrijd te controleren.
 
Wat moet er gebeuren om zondag te kunnen winnen?
Meer scoren dan de tegenstander. Dit klinkt logisch maar we moeten gewoon echt meer kansen creëren en die afmaken. Daarbij moeten we het achterin beter dicht houden. Zoals tegen Heeswijk: gewoon goed voetballen en dan ook vasthouden. Slordigheidfoutjes die er vaak insluipen moeten er ook nog uit.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven