Nieuws

Ook E9 'bloedstollend' naar kampioenschap!

25 november 2012
www.bladella.nl
In een bloedstollende wedstrijd afgelopen zaterdag tegen Beerse Boys E6 werd in de slotfase een 1-0 achterstand nog omgebogen naar 1-2 winst… Bladella E9 kampioen!

Er heerste een gezonde wedstrijdspanning bij de spelers, leiders en ouders maar omdat we wisten dat de nummers 2 en 3 tegen elkaar moesten spelen was het wellicht geoorloofd om een paar punten te laten liggen. En daar leek het dus ook op uit te draaien. Pas laat in de wedstrijd besefte E9 dat het even alles moest geven en na de bevrijdende 1-1 van Liam was de ban gebroken. Even later besliste Yasin de wedstrijd en was het afwachten wat onze concurrenten gedaan hadden. Dat duel was geëindigd in 2-2… nu is de voorsprong 4 punten met nog 1 duel te gaan.

Bladella E9 is een team wat bestaat uit 3 tweedejaars E-jeugd en 6 nieuwelingen. We hebben een prima competitie achter de rug waarbij de wedstrijden tegen de nummer laatst zelfs geen makkie was. Deze groep wordt getraind door Hugo Kolsters en Xavier van der Zanden en dat gaat steeds beter. Af en toe hebben de jongens wat concentratieproblemen zullen we maar zeggen! Maar buiten dat gaat het prima, en dankzij wat tactische ingrepen en rolbepalingen zit er misschien nog wel meer in het vat.
 
We zullen ze even voorstellen:
 
Jelle de Bruijn
Sinds een paar weken onze vaste keeper, hij heeft het licht gezien. Spelvreugde, passie en inzet zijn sindsdien ook bij Jelle te bespeuren en bovendien ontwikkelt hij zich erg snel. Hij heeft met zijn reddingen al meerdere malen een nederlaag voorkomen.
 
Daan van de Ven
Een oerdegelijke, bikkelharde verdediger die een grote ontwikkeling doormaakt. Een paar jaar geleden ruilde hij Bladella in voor het toneel maar we zijn blij dat hij terug is. Daan is erg leergierig en serieus met zijn sport bezig, een hele fijne vent dus!
 
Yasin Benhari
Een echte linkspoot met een prima techniek, neusje voor de goal en met zijn lichaam zet hij iedereen opzij. Al wil hij ook nog wel eens zijn handen daarvoor gebruiken!
 
Stijn van der Zanden
Stijn kan je overal kwijt, doet erg goed zijn best  en ontwikkeld zich ook prima dit seizoen. Maar ja dat moet ook wel als je vader continue meekijkt op de training!
 
Liam Rooijmans
De jongste en kleinste speler van het team…maar met de grootste mond en voor niets of niemand bang! Superhandige dribbelaar met het vizier altijd op het doel van de tegenstander gericht.
 
Seppe Hoedemaker
Speler met de meeste voetbalervaring.  Snelheid en balbeheersing zijn zijn wapens. Hij maakt veel doelpunten en is dit seizoen erg belangrijk geweest voor E9. Een echte wedstrijdspeler!
 
Rick Kolsters
Rick heeft  een goede trap en mooie kapbewegingen. Bovendien weet hij vaak op de juiste plek te staan. Dit samen met de passie van zijn vader zou hem een topspeler maken!
 
Roy Moeskops
Het grote voorbeeld voor veel voetballers, hij speelt zich helemaal leeg! Tomeloze inzet en degelijk tegelijk, samen met Daan voorkomt ie dat de tegenstanders alleen op onze keeper afgaan. Bovendien doet ie voetbal erbij, naast het tennis ( net als Nadal destijds…).
 
Gerben van der Poort
Hij is een van onze topscoorders, goals maken is zijn passie. Zelfs al staat hij rechtsback is hij in staat om een paar goals per wedstrijd te maken. Welke coach wil dat nou niet?

Proficiat E9!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven