Nieuws

Najaarskampioenen in aantocht..!

22 november 2012
www.bladella.nl
 Rond deze tijd melden zich de kampioenen van de najaarsreeksen. Na een zinderende partij trokken zaterdag de mannekes van E4 als eerste het kampioensshirt aan.

Wie volgt...

A2
de kampioensshirts passen… maar zijn er nog niet! In de laatste partij bij SBC moet gewonnen worden om over het al uitgespeelde RPC te komen en ook SBC kan nog op gelijke hoogte komen. Winnen dus in Son!
MB1
speelde gelijk tegen Nemelaer en dat gooide wat roet in ’t kampioens-eten. Nu moet zaterdag in de laatste pot in ieder geval gewonnen worden bij Gestel/Brabantia, dat 1 punt achter staat met ’n wedstrijd minder…
B3
staat bovenaan, maar de achtervolgers Brabantia en Best V. hebben minder verliespunten. Alleen winst bij
Brabantia zaterdag geeft nog enige hoop. Spanning volop bovenin.
C3
heeft ’t ook niet meer in eigen hand: 5 pnt. achter en een wedstrijd minder gespeeld, nog 3 te gaan. Knegsel, Dosko, De Valk en ook Riethoven doen nog mee. Het kan nog alle kanten in!
C4
net niet…? Mooie 2e plaats met nog twee duels te spelen in deze najaarscompetitie. Met 6 verliespunten minder gaat zaterdag Spoordonkse Boys bij winst met de kampioensbloemen aan de haal.
D2
zal er langs gaan grijpen. Nog twee wedstrijden te spelen en 3 punten achter op koploper Dosko’32 D1
D5
is samen met Riethoven D2 koploper. Zaterdag de laatste wedstrijd winnen van Bergeijk D4 is wel vereist!!
E5
gaat trots op kop met 3 punten voorsprong op de achtervolgers De Raven en Reusel Sport. Volgende week  nog thuis tegen De Raven… Zaterdag thuis winnen van Bergeijk is eigenlijk al voldoende!
E6
Twee punten achter koploper Steensel zal wel teveel zijn met nog 2 partijen te spelen. (Steensel nog 3…)
E9
heeft wel alles nog in eigen hand! Met nog 2x winnen (van de onderste twee) blijft de 2 punten voorsprong op concurrent EFC E4 tenminste staan in de eindrangschikking! Wel nog ff doen….!!
F4
gaat het kampioenschap ook binnenhalen als uit bij Heeze en EFC geen punten worden gemorst. Achtervolger DVS heeft tenslotte maar één puntje minder…
F5
staat in verliespunten gelijk met EFC F4. Als bij De Valk en De Weebosch geen puntjes worden verloren laat Harrie Korsten ‘hiep-hiep-hoera’ en ‘we are the chanpions’  door de kantine klinken…! Succes!!
VR1
de damessenioren, met ‘n partij minder,  staan samen met Wodan 3 bovenaan. Met V’waard en Bergeijk nog voor de boeg moet ’t kampioenschap binnen gehaald kunnen worden. Geduld tot 9 december…!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven