Nieuws

Heeswijk - Bladella: nog belangrijker!

17 november 2012
www.bladella.nl
De punten blijken uiterst duur te zijn. De uitwedstrijd zondag tegen het onbekende Heeswijk (3 punten meer) is daarom opnieuw van groot belang in de strijd om behoud.

Door met 0-1 te verliezen is Beerse Boys weg kunnen lopen. Tien punten achterstand wordt zo maar eventjes niet goed gemaakt. In Bladels knollentuin werd niet goed gespeeld, maar de strijd vergoedde veel. De Boys bleken een supersterk collectief te zijn waar niemand in wil verzaken.
Het veldspel van de roodhemden oogde wat beter, zonder dat het veel gevaar opleverde. De betere kansen waren zelfs voor de Tipmast Boys. Een enkel onachtzaamheid in de defensie was voldoende om de winst naar de Beerzen te laten glippen. Doodzonde want nu moeten de vaandeldragers nog steviger aan de bak. De serie tot de winterstop zal maximale punten op moeten gaan leveren om van plaats 13 en 14 weg te komen. (Heeswijk-PSV-Zwaluw).
 

 
De tegenstander van zondag is geheel onbekend. Heeswijk speelt normaal in Zuid II, maar is uitgeleend aan ons district. Vorig seizoen draaide Heeswijk goed mee in de Limburgse 2e klasse, eindigde als 2e en veroverde de 2e periode. Vooral door blessures was de start in 2F verre van florissant. Gelijke spelen tegen V’waard en Haarsteeg leverde slechts twee punten op. Maar na de oorwassingen tegen Marvilde en TEC is het pas echt gaan lopen bij de bewoners van sportpark De Balledonk in Heeswijk-Dinther.
Tegen Beerse Boys bleef het nog 0-0, maar tegen Zwaluw VFC en vooral tegen PSV afgelopen week, werd knap de volle winst gepakt. Op de Herdgang werd al vroeg in die wedstrijd, bij een mooie aanval door het midden, Danny Aarts door ‘good-old’ Frank Dobbelsteen (30) vrij voor doel gezet en met diens linkerbeen werd de bal in de verre hoek gekegeld: 0-1. - Kartrekker Dobbelsteen (overal inzetbaar: spits, laatste man en tegen TEC stond hij zelfs een tijdlang op doel…) werd twee seizoenen terug nog als beste speler uit de klasse verkozen. - Even later kogelde de opstomende rechtsback Sten v.d. Berg vanaf de 16-meter de bal ook nog eens in het Eindhovense doel, zodat het Heeswijkse blauwwit al na een kwartier op een comfortabele 0-2 kwam. Pas toen werd PSV wakker en ging druk zetten waardoor Heeswijk in de problemen kwam. Met vechtlust en passie werd de winst veilig gevochten. De zeven punten uit de laatste drie partijen doet natuurlijk wonderen in het team van coach Ton Berens, die na dit 4e seizoen de club gaat verlaten.
 
De mannen van Norbert Rebsch staan opnieuw een vechtwedstrijd te wachten waarin de belangen allengs groter zijn worden. Het is weer een zespunten wedstrijd. Bladella heeft momenteel iedereen hard nodig om, als het kan nog voor de winterstop, weg te komen van de onderste plaatsen.
Mascotte Luuk Maas reist mee naar Heeswijk, dat moet helpen!


 
Adres:
Sportpark De Balledonk
Droevendaal 6
5473 BH Heeswijk-Dinther
 
Route:
Boven Eindhoven via Ekkersrijt (Ikea), in Son de A50 op.
De
A50 volgen tot Veghel / Den Bosch / Heeswijk-Dinther (afrit 11).
Op N279 ga rechtsaf afslag Heeswijk, rechtdoor tot aan de kerk, ga rechtsaf, 2e weg rechts.
Verhoogde splitsing rechtdoor. Hier aan de rechtse kant de parkeerplaats van v.v. Heeswijk.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven