Nieuws

Beerse Boys thuis: belangrijk!!

10 november 2012
www.bladella.nl
Het wordt druk, het is spannend en er zijn morgen belangrijke punten te winnen op de Smagtenbocht bij de semiderby Bladella - Beerse Boys.
Het wordt een mooie voetbalmiddag!

Bladella leed in Tiel de grootste nederlaag van de afgelopen 30 jaar: 8-2. Op papier komt dan hard aan. TEC is echter in 2F van buitencategorie. Toch groef Bladella zich niet in. Dan is de 8-2 nederlaag gauw verklaard. Sterker, dit team met Ruud Leermakers en Jeroen Schilders liet het eerste halfuur voetballend veel meer zien, dan de laatste maanden het geval was.. TEC voetbalde fantastisch: veel loopvermogen, prachtige combinaties, uitstekend positiespel. Het meest complete team wat wij ooit in de 2e klasse tegen kwamen.
De Tipmast Boys bleven voetballende oplossingen zoeken. Voor de voetballiefhebber was deze match daarom een genot. Tegen TEC (pas 6 tegen) 2x scoren zal weinig teams gegeven zijn.
Maar het ‘positiefste’ van alles: we hoeven komende jaren niet meer naar TEC …!
 


De koploper van het rechter rijtje, Beerse Boys, komt nu op bezoek. In de zomer schreef deze roodwitte formatie geschiedenis door middels het kampioenschap voor het eerst promotie naar de 2e klasse af te dwingen. Beerse Boys doet het als nieuweling ook op dit hoger plan uitstekend. Nog volop in de flow van successen.
Twaalf jaar geleden speelde de Boys nog 5e klasse. Met een goed beleid nu uitgegroeid tot een geduchte 2e klasser. Een jonge, enthousiaste en hechte groep die elke zondag de mouwen opstroopt om met volle overgave te gaan voor een prima resultaat. Bladella heeft het tegen dergelijke tegenstanders over het algemeen niet gemakkelijk.


 
Op de ranglijst mag het team van Henri van den Braak, voor het 4e jaar coach in de Beerzen, niet verder weg gaan lopen. Met het gehele ‘rechter’ rijtje strijd leveren om van de onderste plaatsen weg te blijven geeft meer kans dan met z’n vijf of zessen… Om het kort bij elkaar te houden zal daarom door de formatie van Norbert Rebsch punten gehaald moeten worden. Deze semiderby is dus een uiterst belangrijke wedstrijd voor blauwwit. Ja, en dan is de steun bij zo’n zware klus van alle blauwwit harten, mascotte Zem van Sambeeck (E1) voorop, onontbeerlijk.
Supportersclub WFC houdt rondom deze topper een Superloterij met als hoofdprijs een Profile fiets (geschonken door Profile BITO) en in de rust werken E4 en E5 hun voorronde om de BP penaltybokaal af.
 

Het wordt druk, het is spannend en er zijn belangrijke punten te winnen. Het wordt een mooie voetbalmiddag!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven