Nieuws

Ruud Leermakers: Negentig minuten concentreren!

09 november 2012
www.bladella.nl
Afgelopen maandag stond Ruud met een grijnzend gezicht in de krant, omdat hij terug was na een blessure en omdat hij toch weer een doelpunt had gescoord. 

Daarom is het tijd om bij te praten, over hemzelf, over de trainer, over de kansen van zijn Bladella en natuurlijk over de wedstrijd van zondag tegen Beerse Boys.
 
Hoe kijk jij terug op de wedstrijd tegen TEC, een afstraffing of een voetballes?
Allereerst over die foto. Dat was een oude foto. Verliezen met 8-2 en dan met foto in de krant, tja… In de wedstrijd, ondanks dat we aardig begonnen was het verschil in kwaliteit duidelijk. Technische en tactisch klopte het bij die ploeg afgelopen zondag bijna allemaal. Dan kun je een keer tegen zo´n uitslag aanlopen. Snel vergeten die wedstrijd.
 
Hoe gaat het met je? Wat was er aan de hand? Heb je nog last gehad?
Het gaat nu weer goed. Na het vorige seizoen ben ik geopereerd aan de meniscus van mijn knie. De herstelperiode daarvan duurde iets langer dan verwacht. Ik sloot pas een paar weken geleden met de training bij de groep aan. Na een wedstrijd met het tweede kon ik vorige week weer bij één aansluiten.
 
Heb je al een eerste reactie op het vertrek van trainer Norbert Rebsch?
We zijn afgelopen dinsdag geïnformeerd door de voorzitter. Na een inventarisatie bleek dat er te weinig basis, vertrouwen, is om verlenging aan te gaan. Als die basis er niet (meer) is, is het inderdaad verstandig om na het seizoen afscheid van elkaar te nemen. Ondanks dat vertrek hebben we direct na afloop van dat gesprek naar elkaar uitgesproken dat we met z’n allen er alles aan doen om ons minimaal in de tweede klasse te handhaven.
 
Wat is je opgevallen bij Bladella één de laatste maanden?
Het is duidelijke dat het niet meevalt om in deze klasse mee te doen voor de prijzen. Te vaak spelen wij ‘aardig’ maar kunnen we dat niet de hele wedstrijd volhouden. Daarbij moet wel gezegd worden dat veel ploegen uit deze klasse met een behoorlijk “budget” werken.
 
Welke kwaliteiten hebben we nodig om zondag te winnen van Beerse Boys?
Behalve een gezonde portie werklust moeten we vooral onze voetballende kwaliteiten tonen. We hebben dit seizoen in delen van wedstrijden laten zien goed mee te kunnen voetballen met de ploegen uit de bovenste regionen. Als we dat nu over een gehele wedstrijd volhouden, met vertrouwen spelen en 90 minuten lang geconcentreerd blijven ben ik er van overtuigd dat we de punten in Bladel kunnen houden! 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven