Nieuws

Bladella E7 vs Bladella E6: een uitwedstrijd!?!

05 november 2012
www.bladella.nl
Jazeker, twee Bladella teams tegen elkaar, die toch een uitwedstrijd spelen. Hoe dan? Nou heel makkelijk: stap in de auto en ga met de hele kauwgomballenclub naar Eindhoven.

Waarom daar? Ze hebben daar aan de Aalsterweg een heel mooi zaaltje (Indoor-Sportcentrum Eindhoven) waar we een echte indoorwedstrijd hebben gespeeld. Een groot veld, een plofbal, een echte Spaanse scheids, Enrique Riestra Quintana (die ook opgetrommeld word voor KNVB wedstrijden),en heel belangrijk voor die toffe ouders: (die toch maar weer voor die mannen naar Eindhoven rijden) een lekker stoeltje en verwarming !!
 

 
De meeste voetballers die vorig seizoen bij Max Bazelmans hadden gespeeld wisten al dat dit wel een leuk uitstapje is.Toen waren ze allemaal wel enthousiast en dat was nu niet minder!
Eerst even op de foto, ging super snel (bedankt Katja) en hop het veld op in die toch wel heel grote zaal.
De toeschouwers waren er klaar voor, de dames aan het scorebord waren er klaar voor, maar eerst even een paar regels uitleggen door Enrique. Wat wij daar als trainers zagen was een verrassing: muisstil.. om de scheids.. luisteren !! De aftrap voor 2 keer 25 minuten zaalvoetbal. Voor iedereen wennen aan die plofbal, maar beide teams hadden dat zo door.
Het ging gelijk op, E7 had natuurlijk ook wel een paar goede spelers 'geleend´.
De scheids was streng, de bal stil leggen bij de intrap, geen sliding, of te veel duwen.
Eerste 25 minuten voorbij, dat gaat snel vonden de meesten, de dames hadden een beker limonade klaar staan want dat was wel nodig. Is toch wel vermoeiend, hoorden we hier en daar.
 

 
Tweede helft bleef spannend tot de laatste minuut... Enrique fluit af bij de stand: 3 - 3
Allemaal moe maar voldaan nog even penalty’s schieten. Jelle Bijnen en Max waren het er samen wel over eens dat een penalty in de zaal wel heel dicht bij is!
Wat de meeste voetballers van Bladella niet eens gemerkt hadden toen ze op het veld stonden. dat het 1e zaalvoetbalteam van CFE Ciba/VDL Groep (de koploper) voor de aanvang van hun belangrijke training voor de komende wedstrijd,even twee keer moesten kijken wat er nou voor leuks aan het voetballen was naast hun trainingsveld!
 


Een hele leuke avond dus, waar alle voetballers van E6 en E7 en gastspelers hun beste kant weer hebben laten zien:
sportief, volle inzet en netjes gedragen in de hal (we mogen nog terug komen)!
Wie weet tot de volgende match in het Indoor Sportcentrum Eindhoven.
 
O ja... CFE Ciba/VDL Groep won vrijdagavond... hebben ze toch wat van Bladella geleerd?? 



 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven