Nieuws

Sumoworstelavond met Japans restaurant Nagoya

02 november 2012
www.bladella.nl
Op donderdag 25 oktober heeft supportersclub WFC-Bladella een start gemaakt met activiteiten in de kantine op de laatste donderdag van de maand. 

De Japanse avond stond in het teken van het ‘sumoworstelen’. In totaal  zijn er 16 worstelaars op de mat geweest. Onder grote belangstelling, de kantine zat vanaf het begin goed vol. Veel seniorenelftallen waren na de training in de kantine gebleven.
 
De traditionele buiging
De eerste worstelaar die zich aanmeldde was Jeroen Daniels (Slinger). Hij bond de strijd aan met Rob Leermakers. Na de traditionele buiging kon de strijd beginnen. Na de eerste acht wedstrijden bleven er acht winnaars over. Een vermeldenswaardige partij was die tussen de zwaargewichten Joris Tuns en Peer van de Sande.
 
Het A1-elftal was trouwens ook goed vertegenwoordigd. Cas en Harm betraden de mat. De gebroeders Stoeldraaijers, Mark en Geert, vochten samen een robbertje uit. Peter van Hoof moest het onderspit delven tegen Henk Kraaijvanger. De overige wortelaars waren Patrick Daniels, Tom Maas, Theo Tenbült en Teun Lavrijssen.
 
Op naar de halve finale
Tussendoor werden er hapjes van restaurant Nagoya geserveerd. Deze werden goed ontvangen en met smaak opgegeten. Na de volgende afvalronde bleven vier worstelaars over: Harm van Beers, Geert Stoeldraaijers, Dirk Reijnders en Geert van Overbeek. De selectie was deze avond ook goed vertegenwoordigd. Voordat de atleten de halve finale aanpakten, hadden eerst nog twee dappere dames van de korfbalvereniging de strijd met elkaar aangebonden. Na een langdurige en afmattende partij gingen Inge en Els zeer vermoeid de mat af. Naar mijn mening
had Inge deze lange strijd gewonnen maar het was een ‘close finish’. De mooiste worp van de avond komt op naam van Rob Leermakers. Onder luide toejuichingen van de leiders van onze worstelaars kwamen er uiteindelijk twee finalisten: Harm
van Beers en Geert van Overbeek.
 
Een bloedstollende finale
De twee kandidaten kregen nog een pauze van tien minuten voor wat meer rust voor de finale. Deze finale was zonder overdrijving bloedstollend. Het enthousiaste publiek leefde enorm mee. Het werd een erg lange wedstrijd, aan het einde konden beiden amper nog op hun benen blijven staan. Uiteindelijk werd Geert van Overbeek toch de winnaar van de hoofdprijs, een etentje bij Nagoya, het sympathieke Japanse restaurant aan de Markt in Bladel. Deze prijs werd beschikbaar gesteld door W.F.C. Bladella.
 
Nog meer donderdagavonden
W.F.C. wil iedereen bedanken die geholpen hebben om van deze avond een zeer geslaagde activiteit te maken. Er zullen er nog zeker drie activiteiten op de donderdagavond volgen. De data daarvan zijn bekend. De eerstvolgende activiteit is op 29 november en wordt georganiseerd door dames van korfbalvereniging Bladella. De verdere data zijn 28 maart en 26 april van het volgende jaar.
2012-10-27

Sumo worstelen


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven