Nieuws

Lotte van Veldhoven naar Manchester United

30 oktober 2012
www.bladella.nl
Nee nee, Bladella krijgt geen gigantisch transferbedrag overgemaakt uit Engeland en Lotte blijft ‘gewoon’ in D2 voetballen (gelukkig maar!)

Maar wat is er dan aan de hand..? Nou, Lotte werd afgelopen zondag op Papendal in haar categorie Nederlands Kampioen ‘Techniek’ 2012 en verdiende daarmee een reis naar Old Trafford. Zij gaat in Engeland in de Premier League een thuiswedstrijd bezoeken van Man Utd. Een bezoekje aan de Hall of Fame en de Fanshop van 'the Theater of Dreams' bij de grootste voetbalclub ter wereld hoort daar natuurlijk ook bij.
 


In de zomer werd bij Bladella door Sportpartners het NTK georganiseerd. Dat was één van de 100 voorrondes, over heel Nederland verspreid. Uit al die voorrondes plaatste de winnaar van iedere leeftijdscategorie (te weten: 6 jarigen, 7-8 jarigen, 9-10 jarigen, 11-12 jarigen en 13 t/m 15 jarigen) zich voor de landelijke finale. Dat NK Techniek vond afgelopen zondag plaats op het NSC Papendal in Arnhem. Ongeveer 600 jeugdige talentjes werden beoordeeld door de techniektrainers, geschoold in de filosofie van René Meulensteen, de Nederlandse assistent van Alex Ferguson. In de meidencategorie 11 tot 15 jaar was ‘ons’ Lotte (11 jr.) de allerbeste!
 
Heel Bladella (en in het bijzonder haar D2-team) is trots een Nederlands Kampioene in ons midden te hebben! Lotte proficiat! Wij wensen jou een onvergetelijke reis naar Manchester toe en natuurlijk nog heel veel (voetbal)plezier bij Bladella.



Lees deze week ook het uitgebreid interview met Lotte in 'De Uitstraling'!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven