Nieuws

Muziekavond bij hoofdsponsor 'De Tipmast'

www.bladella.nl
DJ Wilky Way & Peer’ en ‘Zjos en de Sjoebidoebas’ zijn zaterdagavond 27 oktober de publiektrekkers op deze gratis toegankelijke muziekavond. Zorg dat je erbij bent!

Voor een goed doel
Bart van Bussel van de Tipmast houdt wel van gezelligheid. Daarom was hij op de benefietavond van Jack Vosters ter voorbereiding op zijn Alpe d’Uzes-beklimmingen. Daar werden verschillende diensten te koop aangeboden. Eén daarvan was een optreden van de band ‘Zjos en de Sjoebidoeas’. “Die heb ik binnen’, moet Bart gedacht hebben. Hun optreden, nu aanstaande zaterdagavond, belooft een hele speciale avond met Brabantse en Kempische gezelligheid te gaan opleveren. Hun optreden wordt compleet gemaakt met het ‘plaatjes draaien’ van de Goud van Oud-dj’s Wil en Peer..
 
‘Zjos en de Sjoebidoeas’
Voor bezoekers van de Bladelse zittingsavonden zijn de leden van deze band van ‘Hollandse Gouwe Ouwe’ zeker geen onbekenden. Het muzikale brein van de muziekband is Jos Kaethoven, de ‘Zjos’ dus. Hij wordt geassisteerd door zijn broer Louis, dun drummer, Jack Knook met zijn basgitaar en Guud Krekels op, onder andere, de saxofoon . Voor de zingende bijdragen (de purformuns) zorgen niemand minder dan M’n bruur z’n Bruur (Hein en/of Mark dus) en de drie Gezusters. Wie kent die zingende zusjes Marjo van Herk (-Schenning) en Petri Jobse (-Schenning) niet. En wie is dan dat derde zusje? Juist, het multi-talent Nienke van Lieshout.
 
Zorg dè gu dur bij bent!!
Zaterdagavond is het dus ‘gezelligheid troef’ bij De Tipmast. De muziek start al om half acht.  Vanaf dan is iedereen welkom. Dat er geen entree wordt gevraagd is een extra reden om zeker, en op tijd, te verschijnen. Laat het je vrienden, ook via Facebook weten. Meer informatie vind je in PC 55 van vorige week in een artikel van Renate Pijnenburg.

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven