Nieuws

Moeizame overwinning

15 oktober 2012
www.bladella.nl
Bladella en Haarsteeg hebben er een leuke wedstrijd van gemaakt, hoewel het spelpeil niet hoogstaand was. Met hangen en wurgen mocht de 1-2 overwinning mee naar huis.

Beide ploegen zochten de aanval en reeds in de 3e minuut verscheen Dirk Reijnders alleen voor de doelman, maar hij faalde jammerlijk.
Haarsteeg kwam hierna opzetten, waarbij spits Niels Hulsen een enorme kans kreeg. Maar de bal ging via doelman Peter Bons en de paal corner.
In de 13e minuut passeerde de bal de uitlijn, waarvoor de Haarsteeg grensrechter ook vlagde. Scheidsrechter Senders zag dit blijkbaar niet want hij liet doorspelen. De voorzet die hierop volgde werd binnengeschoten door Jorg van Ooijen: 1-0.


Bladella ging op jacht naar de gelijkmaker en die viel in de 21e minuut. Jeroen Schilders krulde een vrije trap vanaf 20 meter fantastisch in de kruising: 1-1.
Bladella bleef doorgaan en in de 33e minuut schoot Geert van Overbeek de bal prachtig in de bovenhoek, onbereikbaar voor de doelman.
 
In de tweede helft aanvankelijk hetzelfde spelbeeld, Haarsteeg wat meer aanvallend en Bladella loerend op de counter, waarbij Joris Hermans een ware plaaggeest voor zijn tegenstanders was.
Na een uur spelen stompte doelman Bons uit een corner de bal het veld in, waarna de bal direct weer werd ingeschoten. Bons stond weer op de goede plaats.
Bij een uitval van Bladella raakt Joep van de Ven de onderkant van de lat en even later werd een schot van Jeroen Schilders door de doelman over de lat gewerkt.
De laatste tien minuten ontstond een waar bombardement op het Bladella doel, maar Haarsteeg was te gehaast om succes te boeken. Bovendien verdedigde Bladella goed.
In de laatste minuut van de blessuretijd mocht Bladella bepaald niet mopperen dat een schot van een Haarsteeg speler op de paal belande, buiten bereik van Peter Bons.
Komende zondag zijn de Tipmast Boys vrij en kan de accu weer opgeladen worden.
2012-10-14

Haarsteeg Bladella 1-2


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven