Nieuws

Donderdag Japanse SUMO-avond!

22 oktober 2012
www.bladella.nl
De selectie van Bladella daagt de supporters uit voor een avondje Sumo-worstelen. Zin om mee te doen of gewoon te komen kijken? Meld je vanavond in de kantine.  

'NAGOYA WRESTLING-TOURNEMENT'
Vanaf 21.15 uur kan er geworsteld worden. Leden van de club die aanwezig zijn, of spelers/speelsters (ja, ook dames dagen we uit!) die al getraind hebben, kunnen zich vanaf dan in het SUMO-pak hijsen. Ook niet-leden kunnen meedoen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!!!
 
We starten dan wedstrijden in een knock-outsysteem. De winnaars van deze strijd (10 supporters) gaan daarna op de mat met de spelers van de selectie! 
De eerste prijs is niets minder dan een etentje voor twee personen (zonder drank) bij de sponsor van de avond: Japans restaurant ‘Nagoya’, aan de Markt in Bladel. 
 
De ambiance en de aankleding worden verzorgd door gastheer Frank Schinkel en zijn medewerkers. Voor de inwendige mens wordt tijdens het toernooi ook gezorgd. Er zijn, uiteraard, Japanse hapjes van het specialiteitenrestaurant Nagoya. De organisatie is bij WFC in goede handen.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven