Nieuws

Haarsteeg uit: punten hard nodig!

12 oktober 2012
www.bladella.nl
Ook bij Haarsteeg, de tegenstander van zondag, zijn de resultaten niet om over naar huis te schrijven. Beide teams kunnen zich in dit duel eigenlijk geen puntverlies veroorloven.

De Bladella trein kom maar niet op gang. Een score van 3 uit 6 is uiterst pover. Tegen Nieuw Woensel leek het er bij rust nog even op dat het deze keer, in de eigen knollentuin, wel zou kunnen gaan lukken. Met 2-1 voorsprong tegen tien man de tweede helft in, gaf immers goede hoop.
Maar in die tweede termijn was Nw. Woensel zelfs met tien man de betere ploeg. Binnen vijf minuten al hadden de brutaaltjes uit Woensel de schade weer hersteld en toen een kwartier voor tijd een ‘aangeschoten’ handsbal op de stip werd gelegd, was het definitief gebeurd.
De mannen van Norbert Rebsch speelden zonder overtuiging en met weinig samenhang. Er worden erg gemakkelijk doelpunten weggegeven en voorin krijgen men het vizier maar niet afgesteld. Het chronisch gebrek aan fitheid  doet natuurlijk ook geen goed. Als dan de passing te traag en zelfs spelhervattingen beneden niveau blijven, wordt het wel heel erg moeilijk. Het verschil met de top in 2F is na zes partijen al schrikbarend groot. Er moeten kartrekkers gaan opstaan.


 
Dat zal zondag in het Vlijmense al moeten gebeuren. Het ook zwalkende Haarsteeg, met 5 uit 6 (2 puntjes meer) mag niet weg gaan lopen. Twee seizoenen terug speelde Bladella ook nog tegen de blauwhemden.
Haarsteeg deed toen lang mee voor het kampioenschap (eindigde op slechts 1 puntje van kampioen PSV). Thuis werd toen met 2-3 verloren en uit konden de Tipmast Boys het op 2-2 houden. Vorig seizoen werd Haarsteeg in de westelijke 2e klasse ingedeeld en had men alle moeite om het hoofd boven water te houden. Pas in de nacompetitie werd degradatie voorkomen. Evenals Bladella bungelt men dit jaargang weer van onderen. Althans voorlopig.
 
De winnaar van zondag mag zachtjes uit het schijnsel van de ‘rode lantaarn’ wegsluipen. Een cruciaal duel dat alleen met passie gespeeld, kans van slagen op een goed resultaat heeft.
Op sportpark ‘Haarsteeg’ aan de Priemsteeg - 5251 CW Vlijmen – wordt het zondagmiddag uitgevochten.
Onze mannen hebben heel veel steun nodig!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven