Nieuws

Punten verdubbelen

05 oktober 2012
www.bladella.nl
Na de drie eerste punten in Valkenswaard gehaald te hebben, kan Bladella zondag dat aantal verdubbelen. Dan dient er wel gewonnen te worden van het sterke Nieuw Woensel.

De hatelijke nul is weg. De Tipmast Boys wonnen in Valkenswaard terecht met 0-2. Daar waren De Bosuilen niet bij machte om potten te breken. Blauwwit had al na 10 minuten op 0-3 moeten staan. Later kreeg het zwakke blauw-geel toch nog wat kansen. Hoewel het niveau van de wedstrijd niet bijster veel voorstelde, was de amusementswaarde voor rust best aardig. Na de pauze was van een acceptabel 2e klasse gehalte eigenlijk weinig sprake meer. Dat de eerste punten binnen zijn vergoedde alles, dan toch veel, voor de Blaalse aanhang.
Tegen Nieuw Woensel zal uit een ander vaatje getapt moeten worden om de punten te kunnen verdubbelen. Dat kan nog één keer. Voor drukverlaging en een betere gemoedstoestand zou dat eigenlijk wel moeten.
 
Nieuw Woensel
Nw.Woensel is binnen enkele jaren uit de Brabantse voetbalkelder opgeklommen naar de 2e klasse. Drie seizoenen terug werd via de nacompetitie promotie naar de 4e klasse behaald. Meteen kampioen in de 4e én in 3e klasse bracht het Woenselse geelzwart in recordtempo naar 2F. Maar de ambities reiken nog verder. Het team van coach Rick Kantelberg werd versterkt met David Ghiotti (RPC), Rob van Hoof en Ricardo Tjen-A-Tak (HVV), Leon Kantelberg (FC Eindhoven), Sergio Kawarmala (De Valk), Orfeo Talberg (PSV) en de gebroeders Nawabi van Gestel. Een hoog individueel (zaal)voetbal gehalte. Trainer Kantelberg: 'Onze doelstelling is om zo lang mogelijk mee te doen om het kampioenschap. Dat zijn we ook verplicht met zo’n selectie.'
 


Zes punten
Met twee winstpartijen (Beerse Boys 4-1 en Heeswijk 1-3) in vijf uitvoeringen lijkt dat wat teleurstellend, maar verliezen van hoogvliegers als Marvilde en TEC kan gebeuren. Afgelopen zondag tegen PSV zat het de Eindhovenaren niet echt mee. Vooral in het laatste halfuur was Nw. Woensel heer en meester, maar het houtwerk, pech en onzorgvuldigheid stonden tenminste een verdiend gelijkspel in de weg. Uiteindelijk werd met 2-3 verloren.
 


Mascotte Ted

Voor Bladella is de Woenselse formatie een onbekende tegenstander. Sinds 1997 kwam men elkaar tussen de krijtlijnen niet meer tegen.
Om deze Woenselse ploeg te kunnen verslaan is een sterk, fit en in vormzijnd collectief nodig. Als het aan Ted Kaptheijns (de mascotte uit E1) ligt voldoen de vaandeldragers daar aan. Ook hij gaat voor verdubbeling van de punten.
We gaan het beleven zondagmiddag!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven