Nieuws

Teun: 'Met vertrouwen en inzet komt het goed!'

04 oktober 2012
www.bladella.nl
De eerste overwinning is binnen. Dat kwam mede omdat er in de achterhoede geconcentreerd gevoetbald werd. Eén van de verdedigers was Teun Lavrijssen. Hij speelde een degelijke partij.

De eerste overwinning voor de mannen van Norbert Rebsch en assistent-coach Peter Cosijns is dus binnen. Door twee doelpunten van spits Joris Hermans in het eerste half uur was de eindstand bereikt en viel de wedstrijd tegen SV Valkenswaard in het slot. Dat kwam mede omdat er in de achterhoede heel geconcentreerd gevoetbald werd. Eén van de verdedigers was Teun Lavrijssen, weer helemaal terug.
 


Hoe heb jij de wedstrijd van zondag beleefd?
Het zou een cruciale wedstrijd worden. Iedereen was extra gefocust en speelde om te winnen. We begonnen goed en speelden de wedstrijd daarna goed uit zonder goed te voetballen..
 
Wie was voor jou de ‘Man of the match’ en waarom?
Joris Hermans! Hij voetbalt een stuk meer volwassen dan het laatste jaar. Zijn loopacties, balvastheid, rendement en de keuzes die hij maakt zijn een stuk verbeterd. Dat zag ik in deze wedstrijd weer helemaal terug.
 
Welke zaken zijn je positief opgevallen aan jullie team?
Er wordt weer voor elkaar gewerkt. Ik meen dat het aan de verandering van tactiek ligt. We voetballen nu meer gegroepeerd. Zo zijn de ruimtes beter te belopen en kunnen we elkaar verdedigend meer ondersteunen. Er werd nu ook echt gevoetbald om die drie punten te pakken. Die drive mis ik wel eens.
 
Wat kan er nog verbeterd worden de komende tijd?
We komen te weinig tot voetballen. Er moet meer beweging komen in het spel en we moeten rustiger worden in balbezit. We zijn te snel de bal kwijt.
 
Hoe is het jou persoonlijk, wat het voetballen betreft?
De eerste wedstrijd heb ik gemist wegens mijn verlate vakantie. De wedstrijd daarop stond ik automatisch wissel. Tegen RKVVO was het slecht. Over de laatste twee wedstrijden als centrale verdediger ben ik wel tevreden, over verdedigende vlak. Door de 4-1 nederlaag lijkt misschien gek, maar ook tegen Gestel gaven we weinig weg. In balbezit ben ik niet tevreden over mezelf. Ik heb nog teveel balverlies en eis soms te weinig de ballen op.
 
Welke doelstelling heb jij voor het komende seizoen? En voor het team?
Als team meer volwassen worden: rustiger worden in balbezit, durven voetballen en geen ontzag voor de tegenstanders die we tegen krijgen. Dus handhaving in de 2e klasse.
 
Heb je een beredeneerde prognose voor zondag?
Ik heb er zondag vertrouwen in. Nieuw Woensel heeft een ploeg met goeie voetballers. Maar als het even tegen zit vallen ze terug. Wij moeten weer het vertrouwen hebben in een goed resultaat en 110% inzet geven. Als we dat doen winnen we met 2-1.



 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven