Nieuws

RKVVO te sterk: 4-1

17 september 2012
www.bladella.nl
Ofschoon Bladella in het verleden steeds goede resultaten behaalde tegen RKVVO was het zondag vanaf het begin duidelijk dat het een moeilijke middag zou worden.

Onder de ogen van mascotte Rick Meijer was RKVVO de bovenliggende partij.



In de 5e minuut kon doelman Peter Bons nog redding brengen toen Rob van Breugel van dichtbij inschoot maar in de 13e minuut was het wel raak. Na een aanval over rechts kwam de bal bij Kay van Diessen die in de kleine hoek een gaatje vond 1 – 0.
Hierna kwam Bladella wat beter in de wedstrijd en in de 23e minuut kwam Joris Hermans in kansrijke positie. Zijn lobje over de doelman ging helaas ook over de lat.
Hierna kabbelde de wedstrijd rustig voort zonder kansen tot in blessuretijd van de 1e helft Bram van Sambeek uit een onmogelijke hoek de bal onder doelman Bons in het net kreeg 2 – 0.

Direct na rust had Bladella een opleving. In de 50e minuut werd Dirk Reijnders in de ruimte aangespeeld en hij rondde beheerst af. 2 – 1.
Bij Bladella kwam Rick Antonise in de ploeg voor Max Kneefel, maar ook dit mocht niet baten.
In de 61e minuut was het prima doorzetten van de vaak ongrijpbare Kay van Diessen, die de bal precies op het hoofd van Rob van Breugel legde en deze wist daar wel raad mee 3 – 1.
Hierna kwam Roel Segers nog in het veld voor Hans v.d. Hoogen maar RKVVO bleef de betere ploeg. In de 77e minuut was het weer prima voorbereidend werk van Kay van Diessen die Rob van Breugel in staat stelde de 4 – 1 aan te tekenen.
In de slotfase was er nog een prima kans voor Roel Segers na een voorzet van Nicky Buis maar hij miste. Al met al een terechte overwinning voor een sterker RKVVO.

Volgende week kunnen de Tipmast Boys zich opmaken voor het treffen met vv Gestel. Alweer een zware tegenstander.
2012-09-16

RKVVO Bladella 4-1


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven