Nieuws

Zondag naar Oers

14 september 2012
www.bladella.nl
 RKVVO uit is voor de Tipmast Boys de derde wedstrijd van het prille seizoen. Het sein voor de aftrap van deze belangrijke semiderby op sportpark 'Heikant'in Oers klinkt zondagmiddag rond 14.30 uur. 

Theole wordt als titelkandidaat aangemerkt. Als team (en individueel) lieten de Tielenaren dat zondag ook wel zien. Theole won verdiend van een loom Bladella, dat op het tandvlees het einde haalde. Maar Bladella maakte het Theole wel erg gemakkelijk door twee doelpunten cadeau te doen en door voorin enkele van de fraaiste mogelijkheden om zeep te helpen. Eigenlijk waren de beste kansen zelfs voor de manschappen van Norbert Rebsch. Dat er ook tegen een sterke tegenstander kansen gecreëerd worden moet de blauwwitte burger moed geven. Een topfit met passie spelend vaandelteam moet daarom zondag tegen RKVVO een goed resultaat kunnen behalen.

Goede resultaten
De laatste jaren werden goeie uitslagen behaald tegen de blauwgele formatie. Vorig seizoen op vreemde bodem stond na afloop 1-1 op het bord en eerder in Bladel was coach Eric van der Palen (4e seizoen bij RKVVO) helemaal niet blij met het 5-0 verlies van zijn manschappen. Die blamage is men in het Veldhovense zeker nog niet vergeten…. RKVVO herstelde zich daarna knap, maar liet op het eind de nacompetitie toch nog uit de handen glippen. In 2010/11 werd wel een periodetitel binnengehaald, overigens zonder vervolg. Ook toen behaalde Bladella vier punten tegen Oers (4-2 en 0-0). Daaruit zou je mogen concluderen dat RKVVO ons wel ligt. Sinds oktober 2005 (0-2) verloor Bladella niet meer van RKVVO. Maar ja, statistieken geven geen enkele garantie voor de toekomst.

RKVVO
Keeper Robbert Koek (Best Vooruit) en Niels de Leijer (Acht) kwamen in de zomer RKVVO versterken. Pechvogel De Leijer kan echter zijn nieuw clubtenue voorlopig in de kast laten hangen want hij scheurde nog voor de eerste oefenwedstrijd zijn knieband en beschadigde de meniscus. Van een vergelijkbare blessure revalideert collega-verdediger Dick van den Donk. Maar het team van de rossige aanvoerder Joost van Doormaal (een van de betere middenvelders in deze klasse) herbergt genoeg jeugdig en enthousiast talent en heeft ook in Kay van Diessen en vooral good-old Rob van Breugel supergevaarlijke spitsen. Met 26 competitie-doelpunten vorig jaar (en 20 het seizoen daarvoor) is Van Breugel (32) een goudhaantje voor de ploeg.



Spannend

RKVVO startte met een gemakkelijke 2-0 winst op nieuwkomer Heeswijk. Afgelopen zondag bleek de Oerse ploeg niet in z’n normale doen te zijn en verloor geheel onnodig met 3-1 van PSV Av. Het Oerse team zal er alles aan doen om niet opnieuw de kaas van hun brood laten eten. Deze semiderby tussen RKVVO en Bladella wordt een interessante krachtmeting tussen twee ploegen die voor de winst willen gaan. De ambities van RKVVO reiken hoger als de middenmoot en de Tipmast Boys willen natuurlijk van die hatelijke ‘nul’ af…. Met mascotte Rick Meijer (E4) voorop als geluksbrenger; op naar Oers dus!!



Het centrum van Oerle ligt flink overhoop vanwege wegwerkzaamheden.
Het is ook nog eens Oers Kermis, die op de Zandoerleseweg staat opgebouwd.
Via de normale route over Zandoers is (zonder omleidingen) het centrum dus niet te bereiken.
Een alternatieve route is omrijden via Vessem/Wintelre en dan vóór Oerle centrum afslaan
naar de Heikantsebaan waar sportpark ‘Heikant’ is gelegen.

 


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven