Nieuws

Theole een maatje te groot: 0-3

10 september 2012
www.bladella.nl
Met twee weggevertjes en het missen van enkele fraaie kansen maakte het Bladella de Tielenaren niet echt moeilijk. Theole was beter en won dik verdiend.

Na het wat zure verlies in de voorgaande wedstrijd tegen Rood Wit V was het de grote vraag of de ploeg van trainer Rebsch zich tegen het sterke Theole kon herstellen.
Op het snikhete sportpark De Smagtenbocht werd het een teleurstelling. Het door blessures geteisterde elftal van Bladella werd door Theole op doeltreffende wijze met 0-3 opzij gezet.
Theole startte dreigend aan de wedstrijd tegen Bladella. In de beginfase moest Bladella-doelman Peter Bons herhaaldelijk sterk ingrijpen om zijn ploeg voor een vroege achterstand te behoeden, dezelfde doelman had bepaald geluk toen in de 12e minuut Tom van der Neut een unieke kans voor het Bladella doel verprutste. Hierna leek Bladella wat meer in de wedstrijd te komen, maar het kwam echter van een koude kermis thuis.
Een snelle Tielse uitval in de 25e minuut werd door de weifelende Bladella-verdediging slecht beoordeeld en Jesse Wattimury strafte die fout adequaat af: 0-1.
Toch kwamen er ook kansen voor de Tipmast Boys, meestal door individuele acties, maar weinig of niet door combinatiespel.

 

Dirk Reijnders stond in de 41e minuut voor een leeg doel maar verslikte zich in de bal die hem op een presenteerblaadje door Joris Hermans werd aangeboden. Het was des te pijnlijker dat één minuut later in daarop volgende tegenaanval, na een fatale misser achterin,  Theole wel het net wist te vinden: Nick Burasoba tekende de 0-2 aan.

Na de pauze hetzelfde beeld. Bladella was met individuele acties af en toe dreigend, zo was Joris Hermans meteen na de pauze kansrijk en strandde een fraaie solo van Nicky Buis in een woud van Tielse benen.
Theole was veel resoluter, het had duidelijk minder kansen nodig dan Bladella en toen Annas Lahnine in de 55e minuut met een droog schot voor 0-3 zorgde, was de wedstrijd op slag gespeeld. Voor Bladella schoot Nicky Buis in de 75e minuut nog tegen de onderkant lat en miste invaller Roel Segers daarna nog een geweldige kans.

 

Debutant Cas Vosters (17 jr) mocht ook nog even proeven.
Door de supporters werd Max Jansen terecht tot “man of the match” uitgeroepen maar ook dat veranderde niets aan de conclusie: Theole was echter gewoon een maatje te groot.
Mascotte Giel Roefs (E3) kon het alleen maar beamen.
2012-09-10

Bladella - Theole 09/09/2012


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven