Nieuws

Tipmast Boys ontvangen sterk Theole

07 september 2012
www.bladella.nl
Voor de eerste thuiswedstrijd zondag komt Theole op bezoek. Theole speelde afgelopen seizoen tot het laatst mee voor het kampioenschap. In dit nieuwe seizoen wordt een nieuwe poging gewaagd.

De ouverture bij Rood Wit in Veldhoven leverde Bladella geen punt op: 1-0 verlies. De gastheer was het gelukkigst omdat enkele minuten voor het eind pas nog kon worden gescoord. De blauwwit verdediging zag er bij dat late doelpunt niet goed uit. Invaller Van Beek kon makkelijk over rechts doorstomen en ongehinderd een voorzet afgeven. Onze uitblinkende keeper Peter Bons kon de bal nog wel wat weggewerkt krijgen, maar de Bladelse defensie was even niet alert waardoor v.d. Steen zich ongestoord tot matchwinner kon kronen.
Mascotte Jarno Cleven: ‘Het is jammer dat ze verloren hebben, maar het was een van de beste dagen van mijn leven!’ Niet alle supporters hadden datzelfde gevoel…

Voor de eerste thuiswedstrijd a.s. zondag komt Theole op bezoek. In Tiel strijden TEC en Theole al jaren voor de plaatselijke hegemonie. Beide clubs speelden afgelopen seizoen mee voor het kampioenschap in deze klasse, maar promotie lukte niet, ook niet via de nacompetitie. In dit nieuwe seizoen wordt ongetwijfeld een nieuwe poging gewaagd.

Theole begon zondag met een 2-1 thuisoverwinning op PSV. Een duel op hoog niveau, waarin de Eindhovense ploeg verzuimde om diverse open kansen te verprutsen. Theole kwam twee keer uit een spelhervatting tot scoren. Grote man bij de Tielenaren was Dennis Veldhuizen (ex-WNC) die met een treffer en een assist een droomdebuut maakte in het geelzwarte shirt. Hoewel Theole na de pauze bepaald minder goed verdedigde, hield de ploeg de kleine voorsprong keurig vast. Trainer Gert Heysteeg, hij heeft samen met Andries van Mourik dit seizoen de leiding in Tiel, was tevreden: ‘De eerste helft vond ik beter dan de tweede. Maar al met al mogen we met deze zege niet ontevreden zijn.'

Een jaar geleden was Bladella in Tiel een uur lang de meerdere van Theole. De mannen van Norbert Rebsch verzuimden echter om te scoren en kregen toen de deksel op de neus: 3-1. Ook op de Smagtenbocht oogde het blauwwitte voetbal aardig, maar de ambitieuze tegenstander was beter en vooral efficiënter en dus bleef de Bladella-elf toen weer zonder punten (0-3).
Theole is technisch een heel sterke ploeg die makkelijk vijandelijke fouten kan afstraffen. De Tipmast Boys krijgen zondag zeker kansen om het vijandelijke net te doen bollen. Laat ze er nu maar eens wél in gaan… Daar vertrouwt mascotte Giel Roefs uit E3 in ieder geval op!



Met de hoogzomerse temperatuur zondagmiddag (liefst 27°C is voorspeld) wordt het aangenaam verpozen op het terras, zeker als door de blauwwitten resultaat wordt geboekt.
We zullen het zien a.s. zondag. Zorg dat ook jij erbij bent.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven