Nieuws

Rood Wit V. verslaat Bladella op valreep: 1-0

03 september 2012
www.bladella.nl
Bladella begon de nieuwe competitie met een nederlaag in Veldhoven. De uitblinkende doelman Bons kon in de 89e minuut dat niet voorkomen.

 

Na weken van trainen, oefenpartijtjes en bekerwedstrijden begon dan eindelijk de competitie. Het ging weer echt om de punten en de vele Bladella-fans waren vol verwachting afgereisd naar sportpark De Korze in Veldhoven.

De openingsfase was voor Rood Wit, waarbij doelman Bons van Bladella enkele malen handelend moest optreden. In de 8e minuut was Bladella voor het eerst dreigend toen Nicky Buys prima vrijgespeeld werd maar de Rood Wit doelman stond een doelpunt in de weg. In de 20e was er een gevaarlijke situatie voor het Bladella-doel, maar Donny Spruijt kon de bal niet in het doel krijgen. Direct hierna verscheen Stef Fasen vrij voor het Bladella-doel maar ook hij miste. In de 35e minuut werd de bal na een fraaie actie van Dirk Reijnders door een verdediger uit het Rood wit doel gekopt.


In het eerste kwartier van de tweede helft gebeurde er niets. Pas na 62 minuten kwam Bladella via Reijnders en Buys er gevaarlijk door maar het leverde geen doelpunt op.
Daarna kon doelman Bons zich onderscheiden met een fraaie redding op een hard schot van dichtbij afgevuurd en toen even later Jan van Hout allen op hem afkwam redde hij weer zeer bekwaam.
Beide ploegen trachtten via wissels de overwinning alsnog uit het vuur te slepen.
De wedstrijd dreigde in een doelpuntloos gelijk spel te eindigen tot de 89e minuut.
Aarzelend ingrijpen van de Bladella verdediging stelde invaller Dylan van Steen in staat om het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. Ditmaal was doelman Bons kansloos.
De resterende speeltijd was voor de Tipmast Boys te kort om nog te scoren.
Mascotte Jarno Cleven en de vele Bladella fans hadden genoten van het fraaie weer, maar niet van de wedstrijd.



Volgende week komt het sterke Theole naar Bladel. Bladella heeft nog een week tijd om te oefenen op scoren.
2012-09-03

Rood Wit Bladella 1-0


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven