Nieuws

Geslaagde WFC dag

02 september 2012
www.bladella.nl
Met het nieuwe voetbalseizoen voor de deur zette Bladella spelers en clubmensen in het zonnetje op de WFC-dag. Een terugblik op vorige seizoen en vooruit kijken naar wat gaat komen.

Tussendoor werd er gegeten, gedronken, muziek gedraaid… en uiteraard ook een balletje getrapt.


Doordat het weer dat net zo fijn was als het clubke zelf kon de huldiging van de kampioenselftallen zelfs buiten gedaan worden. De huldiging gebeurde voor het eerst op het sportpark zelf, maar werd wederom gedaan door wethouder Dick Zumker. Van de F-jes mochten de F9, F7 en F3 een onderscheiding ophalen, bij de E-jeugd waren het de E3, E4, E7 en E5, en bij de D mochten de spelers en leiders van de D4, D3 en D2 naar voren komen. Alle elftallen werden na afloop gefotografeerd en gefilmd, waarna het merendeel van de spelers juichend naar pap of mam rende om trots hun plakkaat te laten zien.



Na het onderscheiden van het kampioenselftal van de G werd in de kantine de vlambokaal voor clubman van het jaar uitgereikt. Die ging dit jaar Toon van Gompel die zich zes dagen in de week inzet voor zowel de jeugd als de senioren. Ook zijn vrouw Lies kreeg nog bloemen uitgereikt omdat ze hem daardoor toch regelmatig moet missen.

      

In de kantine werd uitgebreid gepraat met spelers Nicky Buis en Paul Dijkmans en trainer Nortbert Rebsch. Maar ook andere selectiespelers, aanwezig of niet, werden in het zonnetje gezet door interviewer Harrie Fiers die bij iedereen nog een scherpe opmerking maakte over bijvoorbeeld gemiste kansen en gepakte kaarten. Nicky Buis vertelde over zijn uitstap naar het Belgische voetbal en het herstel van zijn enkelbandblessure in maart, terwijl keeper Paul Dijkmans anekdotes deelde over practical jokes die stamden uit zijn tijd bij FC Eindhoven. Nortbert Rebsch blikte vooral vooruit op het komende seizoen en gaf zijn visie op de veranderende dynamiek in het hedendaagse voetbal: van het falen van het nationale elftal op het afgelopen EK tot en met middenvelders als Leroy Fer die met hun loopvermogen steeds belangrijkere schakels worden op het middenveld. Een ontwikkeling waar Bladella volgens hem prima in mee zou kunnen gaan.


Naast huldigingen en interviews was er ook nog plaats voor voetbal. Zo was voetbalschool 2Fast uit Tilburg aanwezig om een muzikale voetbalact neer te zetten: van liggend hooghouden op de schenen tot en met balbehandelingen die voor het blote oog bijna onnavolgbaar waren. Ook jonge en oude Bladella-spelers (en zelfs hier en daar een aanwezige ouder) mochten een poging wagen om iets soortgelijks neer te zetten, waarna degenen die het meest opvielen een welverdiend certificaat mee naar huis kregen. Ook in wedstrijdverband werd er gevoetbald. De G1 mocht het onder toeziend oog van scheidsrechter Frank van der Sanden opnemen tegen het eerste elftal van Bladella in een wedstrijd die verassend genoeg met 5-4 werd gewonnen door de G. Iets waar de rest van de avond onder het genot van een drankje nog volop over werd nagepraat.

binnenkort meer foto's op deze site

2012-09-03

WFC-dag jeugd


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven