Nieuws

Grote belangstelling voor de WFC-dag!

28 augustus 2012
www.bladella.nl
Op voorhand al een groot succes! Meer dan 75 aanmeldingen voor de E/F voetbalclinic, ruim 200 voor ‘t buffet! De jeugd en alle andere Bladella-fans zijn van harte welkom!

Tradititegetrouw wordt de selectie voorgesteld, G1 speelt tegen het vaandelteam, wie wordt 'Clubman van het Jaar', de E/F jeugd neemt deel aan een leuke clinic en er is zelfs een springkussen.
Het begin van de competitie wordt daarom een groot blauwwit feest!


PROGRAMMA:

16.00 u Voetbalclinics en pannavoetbal  E-en F-spelers + selectie Bladella 1 en 2
17.15 u topper: Bladella G1 - Bladella 1
18.00 u Fritesbuffet
19.15 u Kampioenenhuldiging door wethouder Dick Zumker
19.50 u  Bekendmaking van ‘Clubman van het jaar’
20.00 u Presentatie selectie en huldiging ‘man of the match 2011-2012’
20.30 u          Feestavond met DJ

Voetbalclinics    
Om vier uur beginnen voetbalclinics / ‘pannavoetbal’ voor E/F-spelers die zich daarvoor gaan opgegeven.  De selectiespelers doen ook mee. Deze spelactiviteit bestaat uit (technische) voetbalclinics, verzorgd door voetbalschool2fast uit Tilburg.  

 

Frietje met…      
Moeder hoeft niet te koken, want vanaf 18 uur is het aanschuiven bij de friteskar. Breng dus je hele familie mee! Ook hiervoor moet je je wel even opgeven.

E/F voetbalclinic!   
Meld je snel aan voor de gratis voetbalclinic:   
Stuur direct nog een mailtje met je naam
en in welk team je speelt     wfcbladella@hotmail.com

Frietbuffet!        
Meld je snel nog aan en maak direct
€ 4,- (p.p.) over op WFC bankrekening 1190.26.422
en vermeldt je naam + aantal ‘friet-eters!’.

Kampioenhuldiging                                
Alle Bladella kampioenen van het afgelopen seizoen (met aanhang) worden nog eens in ‘t zonnetje gezet door Dick Zumker en ontvangen van de sportwethouder een gemeentelijk aandenken.
Alle kampioentjes van vorig seizoen met hun leiders present in kampioensshirt natuurlijk…!

 Clubman van het jaar      
Bladella is trots op zoveel vrijwilligers!  Die maken het mogelijk dat de actieve leden onder uitstekende randvoorwaarden bij Bladella plezierig kunnen sporten. Af en toe moeten we onze vrijwilligers een schouderklop geven. Wie krijgt deze keer de Vlam-bokaal. Wie wordt de opvolger van Sooi Voets (2009), Harrie Fiers (2010) en Kees Lavrijsen (2011)? Voorzitter René Walenberg gaat hem (of haar?) rond 19:45 uur in de spotlights zetten.

 Presentatie selectie        
Harrie Fiers stelt vragen o.a. aan Nicky Buis en Paul Dijkmans en met trainer Nortbert Rebsch wordt vooruitgeblikt op het nieuwe seizoen. En voor Ruud Leermakers gaan we nog klappen omdat hij vorig seizoen tot ‘Man o/t Match’ werd gekozen.

Feest in de Tent!
Ook na afloop is het goed toeven in ons clubhuis. Iedereen is van harte welkom om het nieuwe Bladella seizoen op een feestelijke wijze in te luiden. Blauwwit is de kleur! ‘Feest in de tent’ zal ongetwijfeld over De Smagtenbocht schallen! Het wordt dus supergezellig…!

Tot vrijdag!

 


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven