Nieuws

Acht nieuwe ploegen in 2F

17 juni 2012
www.bladella.nl
RKJVV en sc ’t Zand gaan naar 2E (West Brabant / Zeeland), Haarsteeg keert weer terug in de klasse van Bladella. Uit Zuid II komt Heeswijk erbij en wisselt daarmee met Nulandia.

Rood Wit Veldhoven en PSV Av dalen na een eenjarig verblijf in de 1e klasse al weer af.
De grote onbekende komt uit Heeswijk-Dinther (tussen Schijndel en Veghel). Heeswijk, ingeleend uit het Limburgse district, won de 2e periodetitel in 2H en werd, na NWC uitgeschakeld te hebben, in de finale van de nacompetitie door Ceasar uit de 1e klasse gehouden.
Haarsteeg had het afgelopen seizoen moeilijk in 2E en wist pas in de nacompetitie klassebehoud veilig te stellen. Deze Vlijmense ploeg mag nu haar geluk weer in 2F komen beproeven.
Zwaluw VFC uit Vught en Nieuw Woensel (Eindhoven) verdienden middels hun kampioenschap in resp. 3C en 3D een plaats in 2F. Beerse Boys en sv Valkenswaard dwongen via de nacompetitie nog promotie af.
 
 
Klasse 2E
 
 
Klasse 2F
 
1
WSC
degradant 1C
 
PSV
degradant 1C
2
Terneuzen
degradant 1C
 
Rood Wit V
degradant 1C
3
Uno Animo
2E
 
TEC
2F
4
RCS
2E
 
Theole
2F
5
Roosendaal
2E
 
Marvilde
2F
6
Moerse B.
2E
 
vv Gestel
2F
7
Aardenburg
2E
 
RKVVO
2F
8
BSC
2E
 
Bladella
2F
9
sc ‘t Zand
2F
 
Haarsteeg
2E
10
RKJVV
2F
 
Heeswijk
2H Zuid II
11
Axel
kampioen 3A
 
Zwaluw VFC
kampioen 3C
12
Alliance
nacomp. 3A
 
Nw.Woensel
kampioen 3D
13
Boeimeer
kampioen 3B
 
Beerse Boys
nacomp. 3D
14
Sarto
nacomp. 3C
 
Valkenswaard
nacomp. 3D
Unitas (Gorinchem) uit 2E ingedeeld in 2D (uitgeleend aan district West 2)

Bekijk met klik hier de complete indeling standaardteams (zon) KNVB district Zuid I.

Kanshebbers
Met zoveel nieuwe teams is dat op voorhand moeilijk in te schatten. Wordt het een strijd tussen Tiel en Eindhoven? De beide Tielse formaties deden afgelopen seizoen al tot op het laatst mee voor het kampioenschap.
Gestel en Nw. Woensel schreeuwen met hun aankopen om het hardst te gaan voor de hoofdprijs. De sympathie gaat uit naar verenigingen die zonder vergoedingen de strijd gaan aanbinden. Een plaats in het linker rijtje is voor de aanhang van die teams al een hele prestatie.
De competitie begint op 2 september. We gaan het zien.

De klasse-indelingen van de overige senioren, van de dames en van de jeugd worden binnenkort bekend gemaakt. Het bekerprogramma en de publicatie van de nummering in de diverse klassen (om het jaarprogramma te kunnen maken) zal vermoedelijk pas in juli gebeuren.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven