Nieuws

Ontvangst Alpe d'HuZes Bladella-helden

06 juni 2012
www.bladella.nl
Duizenden fietsers beklimmen vandaag en morgen (5+6 juni) de Alpe d'Huez in Frankrijk. Ze halen daarmee alleen of in teams geld op voor de strijd tegen kanker.

De Stichting Alpe d'HuZes hoopt met de actie dit jaar zo'n 30 miljoen euro op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Dat is ruim 9 miljoen meer dan vorig jaar. Dit jaar proberen ruim achtduizend mensen (vorig jaar 4300) de top van de berg (meerdere keren) te bereiken.
Onder hen vijf Bladella helden!



Zondag a.s. 10 juni ontvangt Bladella de beklimmers van de Alpe d’ HuZes in de kantine. Er wordt geïnterviewd, gefotografeerd en gefilmd. Iedereen is tegen 13.00 uur welkom in het clubhuis.

Patrick Pijnenburg, Gitte Snelle, Paul Hooijen, Arno Vosters en Marcel de Kroon komen die zondag verslag uitbrengen van hun belevenissen in deze enerverende week. Rond 13.00 uur komen ze al fietsend op het sportpark aan. Ze zullen daar ontvangen worden door interviewster Jojanneke van Dongen. Ellly Heesterbeek zal foto’s maken en Ad van Korven zorgt voor een gefilmd verslag voor de site en ook voor Kempen TV.



Iedereen die er live bij wil zijn is natuurlijk van harte welkom. Als leden van de club, of andere belangstellenden fraaie ideeën hebben voor de ontvangst kunnen altijd even contact opnemen met h.fiers@upcmail.nl.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven