Nieuws

Roel Cornelis, jeugdleider van het jaar

05 juni 2012
www.bladella.nl
Aan het einde van een drukbezochte bijeenkomst van jeugdleiders kreeg de jeugdige Roel Cornelis uit handen van voorzitter Pim Lavrijsen de Jacques Lammers-trofee uitgereikt.

Roel was zichtbaar trots bij het warme applaus van de aanwezige leiders en trainers.

Voorzitter Pim Lavrijsen en jeugdcoördinator Henrie Kneefel
Deze beide heren hebben hun eerste seizoen als bestuurder bij de Bladella-jeugd vol gemaakt. In zijn inleidende woord dankte de voorzitter het kader voor hun inzet het afgelopen seizoen. Daarna werden hij en de jeugdcoördinator gevraagd naar hun ervaringen in het eerste jaar en hun plannen voor de toekomst. Daarbij werd duidelijk dat Bladella vooral een brede vereniging wil zijn waar alle jongelui die voetbal een mooie sport vinden welkom zijn. Het recreatieve moet belangrijk blijven. Dat er regels zijn, ook bij de voetbalvereniging, moet de jongeren duidelijk gemaakt worden. Henrie Kneefel gaf aan dat de speerpunten van de komende periode de verbetering van de techniek en ook de mentaliteit van de jeugdspelers zullen zijn. Bij de indeling voor het komende seizoen, altijd een lastige klus, is al gebruik gemaakt van de tips van het interne scoutingsteam. Dit was nodig omdat er deze keer meer dan andere jaren, op voetbaltalent geselecteerd is, zo vertelde de jeugdcoördinator.



Sportiviteit en Respect
Onder deze titel heeft de KNVB een traject, een cursus, opgezet om de leiders van de verenigingen, en andere belangstellenden, in een aantal avonden handvatten te geven om de normen en waarden die langs en op het voetbalveld nogal eens met voeten worden getreden, weer aan te scherpen. Leiders staan nogal eens voor de moeilijke taak om hun spelers, maar soms ook de ouders, op een passende manier tegemoet te treden wanneer die over de schreef gaan. KNVB-medewerker Frans van der Kuilen gaf in een korte inleiding aan waar het op die avonden over zal gaan. De Bladella-jeugd hoopt dat veel belangstellenden gaan meedoen aan het traject.



Dan de jeugdleider van het jaar
En dan was er op die bijeenkomst als afsluiting de uitverkiezing van de jeugdleider van het jaar. Hieronder de tekst van de voorzitter voor de bekendmaking waaruit duidelijk blijkt dat de keuze niet zomaar op de jeugdige Roel was gevallen.

Pim Lavrijsen:
‘Wie neemt dit jaar de trofee die vernoemd is naar onze voormalig jeugdcoördinator Jacques Lammers mee naar huis ?
Het 1e tipje van de sluier wordt gelicht door te stellen dat hij een man is. Multifunctioneel en teambuilder zijn twee typerende eigenschappen van hem. Geef hem een E-team, C of A team, het maakt hem schijnbaar niet uit.
Elk jaar maakt hij, samen met zijn medeleiders/trainers, weer een leuk voetballend geheel of er nou veel of weinig talent tussen zit. Moeilijke jongens bestaan ogenschijnlijk niet voor hem. Zijn spelers dragen hem op handen, mede omdat hij erg dicht bij ze staat. Nog geen 30, en dan al zo’n prijs ontvangen.
Wij hopen als jeugdcommissie dat deze prijs een stimulans voor hem is om nog vele jaren op een voortreffelijke wijze onze jeugdspelers te begeleiden.
Mag ik u een fantastisch applaus vragen voor de jeugdleider van het jaar
2011-2012, voor ROEL CORNELIS!



Tot slot wenste de jeugdvoorzitter iedereen een mooie EK en voor daarna een fijne vakantie.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven