Nieuws

Succes Bladella-helden op Alpe d'HuZes!

03 juni 2012
www.bladella.nl
Komende week gaat het dan gebeuren.
Patrick, Gitte, Paul, Arno en Marcel gaan een poging doen de Monsteralp te bedwingen.
Succes allemaal!

Hieronder lees je hoe je hen van thuis uit kunt volgen.

Op woensdag 6 en donderdag 7 juni worden de live tijden van elke deelnemer weergegeven op: http://live.opgevenisgeenoptie.nl/livetijden. Ook zijn er live beelden te zien middels verschillende webcams op de berg:
http://live.opgevenisgeenoptie.nl/webcams

Ook op radio en televisie wordt uitgebreid verslag gedaan van dit evenement. Zo kun je deelnemers uit Prinsenbeek t/m dinsdag 5 juni volgen in de realityserie ‘Fietsen naar de top’ (NCRV, Nederland 2, 19.30-20.00 uur) en volgt Knooppunt Kranenbarg dit team elke dag op Radio 2.

Op woensdag 6 juni om 19.30 uur en donderdag 7 juni om 19.00 uur zenden de NCRV en de NOS een live-verslag van de Alpe d’HuZes uit op Nederland 1. Jetske van den Elsen en Herman van der Zandt nemen op beide dagen de presentatie op zich met gesprekken met deelnemers en diverse reportages.

Op 7 juni staat tevens Radio 2 geheel in het teken van het evenement. Knooppunt Kranenbarg zendt ’s ochtends van 04.00-09.00 uur én ’s middags van 16.00-20.00 uur uit vanaf de berg en in alle Radio 2- programma’s wordt regelmatig geschakeld met de Alpe D’Huez.

Het digitale themakanaal Spirit 24 zendt donderdag 7 juni de hele dag rechtstreeks vanaf de berg uit. De NCRV-programma’s Amoroso, Bring it on!, Casa Luna, Lunch!, Plein 5, Schepper & Co Radio en Willem Wever staan allemaal op hun eigen manier stil bij Alpe d’HuZes.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven