Nieuws

Uitnodiging jaarafsluiting Jeugdkader

www.bladella.nl
Op maandag 4 juni, om 19.30 uur, is er in de kantine de jaarlijkse bijeenkomst van het Bladella-jeugdkader. Met Pim Lavrijsen en Henrie Kneefel wordt teruggekeken op hun eerste jaar.

Ook de jeugdleider van het jaar wordt voorgesteld en een KNVB-medewerker stelt het Traject ‘Sportiviteit en Respect’ op en om het veld voor.

Na de opening door Pim Lavrijsen wordt gestart met een gesprek met de nieuwbakken jeugdvoorzitter en ook jeugdcoördinator Henrie Kneefel onder leiding van Harrie Fiers. Zij geven hun ervaringen van hun eerste jaar bij de Bladella-jeugd en kijken vooruit naar de toekomst.

De jeugdcommissie wil de mentaliteit van de voetballende jeugd positief sturen. De KNVB heeft een leertraject opgezet waar voetbalverenigingen gebruik van kunnen maken. Een medewerker van de voetbalbond komt daarover aan het kader en bestuursleden verdere uitleg geven.

In het afsluitende deel van de avond is er dan uiteraard de gewaardeerde maar tegelijk ook ludieke aandacht voor de uitverkiezing van de jeugdleider van het jaar.

Al met al dus een avond waarop informatie en ook voetbalentertainment elkaar gaan afwisselen en waarvoor ieder van het kader is uitgenodigd. Afmeldingen graag tijdig bij secretaris Tiny Tijssen (tinybladellla@kpnmail.nl)

Agenda                                                                                                        
·         Opening door de voorzitter
 
·         Mededelingen / toelichting over :
- structuur jeugdafdeling
- VC-jeugd + scouting
- indeling elftallen en leiders/trainers
- infoboek
- aanpassingen / veranderingen KNVB
 
·         Beleidsplan jeugd
 
·         Traject Sportiviteit & Respect (door KNVB medewerker)
 
·         Jeugdleider van het jaar
 
·         Rondvraag


 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven