Nieuws

Laatste training

30 mei 2012
www.bladella.nl
Het georganiseerd partijtje voetbal dat in het verleden in deze pre-vakantieperiode gebeurde op o.a. het Doolandveld kan nu gerealiseerd worden bij Bladella op het kunstgras.

De reguliere trainingen stoppen na deze week. Maar op de donderdagavonden in de maand juni kunnen de liefhebbers van de senioren (plus E/F-jeugd) terecht voor een vrijblijvend potje voetbal.

E+F jeugd
Bedoeld voor die jongens/meisjes, die nog graag willen voetballen. Niets verplicht, niets afmelden, gewoon als je zin hebt is er in de maand juni op de donderdag nog gelegenheid. Jeroen Schilders gaat e.e.a. coördineren. Hij heeft uiteraard wel hulp nodig van enkele trainers/leiders, die het mee willen begeleiden. Laat Jeroen iets weten als je mee wilt helpen.
    donderdag     huidige F jeugd +trainingsgroepje 18.15-19.15 uur  (veld 2)
    donderdag     huidige E jeugd                                  18.15-19.15 uur  (veld 1)
let op: gebruik kleedlokalen is NIET mogelijk

Mix-toernooi senioren
Donderdag 31 mei sluiten ook senioren hun reguliere trainingen af met een gezamenlijk mixtoernooitje. Alle op de donderdag trainende seniorenleden (inclusief natuurlijk de dames) worden uitgenodigd om mee te doen. Iedereen is welkom!
De liefhebbers dienen zich om 19:30 uur te melden bij het selectiekader. Zij hutselen alle niveaus door elkaar, stellen de teams samen voor een recreatief minivoetbaltoernooitje. Een klein anderhalf uurtje lekker ballen en na afloop in het clubhuis een afterparty met gratis BBQ (en 2 EK-shirts bij een bak Jupiler, zo lang de voorraad strekt…).

Partijen op de donderdag in juni
Ook de liefhebbers bij de senioren kunnen in juni hun fitheid en voetbalkunne op peil houden door lekker een potje te komen ballen. De komende maand op de donderdagavond zijn seniorenleden op het sportpark welkom om te partijen (aanvang 19:30 uur). Één kleedlokaal staat ter beschikking en het clubhuis is, evenals in vorige jaren, op donderdagavond open. Iedereen is welkom.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven