Nieuws

Stellingen van de Maand

30 mei 2012
www.bladella.nl
Roel Segers, Jeroen Schilders en Joris Evers hebben als selectiespeler een mening over het EK, over de play-offs en ook over de verantwoordelijkheid van de selectiespelers. Lezen maar.

Het EK in de Oekraïne moet geboycot worden wegens schending van de mensenrechten

Roel
Toen het EK aan Oekraïne werd toegewezen waren de problemen rond de schending van de mensenrechten bekend. Een algehele boycot van het EK lijkt mij niet het juiste middel. Door geen politieke vertegenwoordigers af te vaardigen kunnen EU-landen een signaal afgeven. Voor de fans van het Nederlands Elftal is het te hopen dat ze tot het einde van het toernooi in Oekraïne actief zijn!

Joris
Je kunt je inderdaad afvragen of je als beschaafd land wel naar Oekraïne moet gaan om het EK te voetballen. Ik denk dat je hier sport en politiek uit elkaar moet houden. We gingen ook naar het WK 1978 in Argentinië. Videla had honderden mensen laten verdwijnen. We speelden de finale tegen Argentinië en we kregen bijna de cup uit handen van diezelfde Videla!!

Jeroen
Nee, zo ver zou ik niet gaan. Schending van mensenrechten is een politieke kwestie. Het zou wel kunnen om een aantal politieke kopstukken thuis te laten en daarmee een signaal af te geven.


De Nederlandse play-offs voor Europees voetbal zijn onzinnig

Roel
De play-offs zijn ingevoerd voor extra spanning aan het eind van het seizoen. Ik meen dat de club die na een heel seizoen op de zesde plaats eindigt ook recht heeft op een ticket voor Europees voetbal. Daarbij zitten de stadions bepaald niet vol tijdens deze play-offs, dus qua aantrekkelijkheid voor supporters valt het ook tegen.

Joris
Ik ben het er mee oneens. Het geeft de competitie spanning tot de laatste wedstrijddag voor de plaatsen 6 t/m 9. Ook heb je zo nog wat leuke wedstrijdjes aan het einde van het seizoen. Wel moet de KNVB de reglementen wijzigen zodat het tot het laatst eerlijk blijft. Zo kun je toestanden rondom Heerenveen - Feyenoord voorkomen.

Jeroen
Dat is niet onzinnig, ook al is de kans dat R.K.C. uiteindelijk de Europa League wint maar 0,1%. Door deze opzet is er voor veel meer teams iets te winnen of te verliezen in de competitie. Anders krijg je veel wedstrijden waarbij niks meer op het spel staat.


Selectiespelers mogen verwacht worden op verenigingsbijeenkomsten als de nieuwjaarsreceptie en de ledenvergadering

Roel
Ja, daar ben ik het wel mee eens. Het is geen vereiste dat alle selectiespelers aanwezig zijn maar een afvaardiging hoort er in mijn ogen zeker bij. De selectie heeft daar ook de verantwoordelijkheid zich te laten zien aan de fans en bestuurders van Bladella.

Joris
Bij nieuwjaarsreceptie en ledenvergadering mogen zeker selectiespelers verwacht worden. Het is altijd goed als selectie je gezicht te laten zien. Supporters waarderen dat.

Jeroen
Ik vind dat je als selectiespeler daar, als het enigszins kan, bij moet zijn.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven