Nieuws

Indelingen jeugdteams en kader seizoen 2012-2013

03 juni 2012
www.bladella.nl
De voorlopige indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2012-2013 is bekend. Bij het kopje Jeugdblaaîke is het overzicht te downloaden in PDF formaat, of klik hier.

Nu is ook de invulling van de trainers en leiders grotendeels bekend. Uit het bestand blijkt dat we wel nog mensen nodig hebben om onze jeugdspelers te begeleiden en te trainen. De oranje plaatsen zijn nog niet ingevuld, het betreft vacatures of vraagtekens.
Kijk en controleer daarom of het voor jou persoonlijk juist is.

Mocht er iets niet kloppen, wil je nog meer doen, of wil je ook graag trainer of leider worden of ken je iemand die dit aangeeft...........geef dit dan door aan de betreffende hoofdleider.

Tot maandagavond 4 juni om 19.30 uur op de jaarafsluiting van het jeugdkader.

Bladella zal (voorlopig) de competitie ingaan met:
3 A-teams
3 B-teams
1 Meisjes B-team
5 C-teams
5 D-teams
10 E-teams
10 F-teams

Opmerkingen:
- Bij de standaardteams zullen er nog verschuivingen plaatsvinden.
- Mocht het voorkomen dat bepaalde gegevens niet kloppen, verzoeken wij dit kenbaar te maken via mail aan de hoofdleider van de betreffende leeftijdscategorie. Klik hier voor de juiste contactgegevens.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven