Nieuws

Pim van Erp: 'De 3 punten zijn noodzakelijk!'

www.bladella.nl
Bladella - Taxandria: Op naar weer een finale.
Duidelijk was vorige zondag dat de Tilburgers van SC ‘ t Zand voor Bladella een maatje te groot waren.

En ook voor hen stond er nog iets op het spel. Dat geldt vandaag ook voor Bladella en Taxandria. Bij winst komt Taxandria naast Bladel met 21 punten, als Bladella wint komen de blauw- witten misschien inde buurt van RKJVV, de tegenstander van volgende week. Daarmee is er dan de kans om de degradatiedans te ontsnappen.
Ook voor nieuweling Pim van Erp blijft het daarom allemaal wel spannend.

Voor wie het nog niet weet: wie is Pim van Erp?
Ik ben Pim van Erp, 20 jaar. Sinds mijn 7e jaar voetbal ik bij Bladella. Ik studeer nu Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg.Ik zit in het laatste jaar van mijn bachelor.

Wat is je favoriete positie in het veld? Waarom?
Mijn favoriete positie is middenvelder Dan kom ik vaak aan de bal kan ik proberen het spel te verdelen. Als middenvelder kies ik voor de nummer 10-positie omdat ik dan meer mijn aanvallende kwaliteiten kan laten zien.

Hoe bevalt het in de selectie? Moest je je aanpassen?
Ik speel er nu twee jaar in de selectie en het bevalt me erg goed. Na de jeugd maakte ik de stap naar het tweede. Nu speel ik dus in het eerste. Qua niveau is het steeds weer een stap hoger en in het begin is dat altijd een beetje aanpassen. De sfeer is gelukkig altijd op en top.

Waarom verloor Bladella 1 afgelopen zondag?
We begonnen zwak aan de eerste helft en werden meteen onder druk gezet. Zo kwamen we niet echt aan voetballen toe. De tweede helft konden wij zelf de tegenstander meer in de verdrukking zetten. Er kwamen enkele kansen maar ook niet tot echt uitgespeelde mogelijkheden.

Waarom zal dat aanstaande zondag niet gebeuren?
We zijn er allen van doordrongen dat dit weer een belangrijke finale is. Een wedstrijd kan niet gewonnen worden zonder strijd. We zullen dus net zo’n strijd moeten leveren als tegen Reusel Sport. Als we eenmaal aan het voetballen toekomen dan ben ik er van overtuigd dat we de kwaliteit hebben om een paar doelpunten te maken en daarmee de wedstrijd binnen te slepen.

Durf je een uitslag te voorspellen?
Ja, uiteraard. Met het thuisvoordeel aan onze kant, het goede voetbal en de strijd die we gaan leveren verwacht ik een 2-0 overwinning!

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven