Nieuws

Bladella 9 winnaar interne competitie

www.bladella.nl
 Bladella 9 is winnaar van de 2e periode van Bladella’s interne seniorencompetitie geworden.

Dat is zeker twee bakjes bier waard. Niet meer te achterhalen door de rest. Proficiat Tinus en Perry!

Een knappe prestatie, zeker gezien het feit dat ze in de eerste periode op een 11e plaats zijn geëindigd met slechts 10 punten… Nu meer dan eens zoveel: 22 punten!

De achtervolgers
Bladella 6 was al winnaar van de eerste periode dus doet automatisch niet meer mee met de tweede. We willen op deze manier meer teams mee laten strijden om de prijzen. Het moet voor iedereen leuk blijven. En bovendien heeft het zesde dit jaar nog maar één keer verloren en dat is op zich al een prestatie. Die hebben op het veld al plezier genoeg beleefd. En wie weet, gaan ze nog met een grotere prijs aan de haal dit jaar (misschien wel kampioen?)

Bladella 7 en Bladella 10 zitten nog ff in de wachtkamer. De dames kunnen bij twee keer winst nog in de top 3 belanden. Het doelsaldo zal dan de doorslag geven…
Zij hebben nog een loodzwaar programma maar wie weet wat daar nog in het vat zit. Bladella 7 staat er in elk geval ook goed op. In de eerste periode net naast de prijzen gegrepen, maar nu gaat het er dan toch van komen, lijkt het. Zonder meer een mooie prestatie van Jesper Soetens en zijn mannen.

Bladella 10 doet altijd wel mee voor de prijzen, maar de hoofdprijs zit er dit jaar niet in; de jongens worden ouder...! Dat neemt niet weg dat Geert van Gompel hier een topprestatie neerzet. Bladella 2 leek nog even af te stevenen op een top 3 notering maar ze zijn hun inhaalrace net te laat gestart.



Succes verder!!
Allen nog succes de laatste twee wedstrijden en met name de Bladella dames en het Zesde. De prijzen kunnen worden afgehaald bij Frank of Lia onder vermelding van “interne competitie”.

Afsluiting seizoen
Dat is traditiegetrouw een aanleiding om onder het genot van een natje en droogje het voetbalseizoen nog eens breedvoerig na te vieren. Zondag 6 mei is de laatste speeldag voor de senioren (uitgezonderd het vaandelteam). Een mooie datum om het terras weer eens vol te laten lopen, mits de weergoden voor wat warmere temperatuur gaan zorgen. Feestmuziek ligt klaar voor een plezant terrasfist!


 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op zaterdag 18 mei is er weer feest bij Bladella. Sinds 1997 is supportersclub WFC Wa’n Fan Clubje actief. En dat moet gevierd… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven