Nieuws

Stellingen van de maand

www.bladella.nl
Daar zijn ze weer!!! Hieronder de stellingen van de maand maart en de reacties van deze keer van assistent-trainer Peter Cosijns en middenvelder Rick Antonise en spits Ruud Leermakers.

1. Huntelaar of Van Persie in de spits bij Oranje? Of toch Kuyt?

Peter:
Van Persie is een geweldige speler, technisch zeer begaafd en speelt bij Arsenal de sterren van de hemel in de spits, maar helaas komt hij in het Nederlands elftal als spits niet echt uit de verf. Daarom kies ik voor Huntelaar, een echte spits, sterk voor de goal en scoort makkelijk en daar zijn spitsen voor.

Ruud:
Dan toch Huntelaar. Het zijn allebei topspitsen, maar denk dat Huntelaar met Robben op links en een weer fitte Affelay op rechts toch net een meer pure afmaker is. Wel zal hij met van Persie en de Jong achter zich wel tot het EK top moeten blijven. Anders kan er snel gewisseld worden. Kuyt mag van mij op de bank..

Rick:
Dan praten we zeker over Huntelaar of Van Persie. Ze scoren allebei aan de lopende band dus een moeilijke keuze voor de bondscoach. Ik zou zeggen Huntelaar in de spits en van Persie op het middenveld.


2. Bladella en Reusel Sport moeten beiden degraderen.

Peter: Moeten degraderen, wat een vraag zeg!!!. Je moet altijd proberen om zo hoog mogelijk te voetballen en daar moet je alles aan doen!!! Dus we proberen in de tweede klasse te blijven, en dat zal Reusel ook doen. De onderlinge wedstrijden zijn wel speciaal, dus het zou wel zonde zijn als we volgend jaar niet samen in dezelfde klasse zouden spelen.

Ruud: Nee, het vaandelteam dient altijd op een zo hoog mogelijk niveau te acteren. Zelfs als dat zonder de ‘derby van de kempen’ zou moeten (al zal penningmeester Jantje Vlems daar misschien anders over denken).

Rick: Dit zijn de wedstrijden van het seizoen. Als speler zijn dit de momenten waarop je persé wil spelen. Op 7 april zal ook een hele belangrijke wedstrijd worden omdat we voor of tegen degradatie spelen. Dus, als het dan toch moet, het liefst maar allebei degraderen maar we zullen zien. Ik ga er vanuit dat wij erin blijven.



3. Jeroen Schilders is onbetaalbaar voor Bladella

Peter: Jeroen heeft nog altijd veel waarde voor Bladella, met name in de begeleiding/coaching van jongere spelers, in het veld altijd rustig aan de bal, technisch en tactisch sterk waardoor hij vaak op de juiste plek staat. Belangrijk dus. Maar, aan alles komt een einde, ook aan het tijdperk Jeroen Schilders. Dus als hij een keer stopt, dan moeten anderen klaar staan om zijn plek over te nemen. Maar voorlopig stopt hij nog niet!!!!!!!

Ruud: Buiten het feit dat hij (op zijn leeftijd!) nog steeds wekelijks op de training laat zien de beste te zijn, hoef je alleen maar naar z’n statistieken te kijken dat hij bijna onmisbaar is. Echter bij ‘opa’ gaan de jaartjes ook tellen en de tijd komt steeds dichter bij dat hij een keertje gaat stoppen. Anderen zullen zijn positie (en belangrijke goals!) dan over moeten gaan nemen.

Rick: Jeroen, alias Opa, de vedette van Bladella, kunnen wij zeker goed gebruiken, ook in de komende jaren. Jeroen is een speler met veel kwaliteiten, hij heeft veel ervaring en is een dragende speler in de groep maar niemand is onbetaalbaar. De club is altijd sterker dan één persoon.


 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op zaterdag 18 mei is er weer feest bij Bladella. Sinds 1997 is supportersclub WFC Wa’n Fan Clubje actief. En dat moet gevierd… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven