Nieuws

Bladella G1 schrijft historie!

www.bladella.nl
Voort het eerst sinds het bestaan van het G-team (vijf seizoenen) is het dan gelukt! BLADELLA G1 IS KAMPIOEN!!! En hoe? Alle wedstrijden hebben zij tot nu gewonnen!

Afgelopen zaterdag moesten de mannen aantreden in Oers tegen RKVVO G1. De thuiswedstrijd, een paar weken geleden, was geëindigd in een eclatante overwinning van 12-5, maar toch, de “kupkes” stonden strak toen de mannen zich verzamelden rond de klok van 8 uur. We hadden afgesproken om rond kwart over negen te vertrekken, dus dat maakte ook maar weer eens duidelijk dat ze er zin in hadden!



Eenmaal op het veld waren de spelers van G1 messcherp. Rein, normaal gesproken onze uiterst betrouwbare sluitpost, was voor deze gelegenheid omgetoverd tot rechtshalf. En niet voor niets, want hij opende al vrij snel de score. Later in de wedstrijd deed hij dat nog twee keer dunnetjes over. Zijn vervanger Jeroen Antonis stond goed zijn mannetje in het doel. Aangemoedigd door de supporters pareerde hij elke doelpoging. Uiteindelijk heeft hij toch vier keer de bal uit het net moeten vissen, maar dat was meer uit mededogen voor de tegenstander.
Want dat mag gezegd worden van onze jongens. Sportiviteit staat hoog in het vaandel. Waar andere teams het nog wel eens af laten weten, blijft ons principe dat de tegenstander (bij een groot niveauverschil) altijd scoort. Dat blijkt overigens ook wel uit het aantal tegendoelpunten.



Dat het in Oers uiteindelijk allemaal vlotjes verliep is vooral ook te danken aan de trainer en de leiders die er in de loop der tijd het echte voetbal hebben ingebracht. Het samenspel was fenomenaal! Achterin stond het in de personen van Thom van Beers, Edwin Buijs en Stefan Luijten als een huis. Op het middenveld was William de Wit (4 doelpunten) weer heer en meester, ondersteund door stofzuiger Joost de Haas, John “de Punter” Thomassen en de veelvuldig gevaarlijk opkomende Wesley Pasmans. Alleskunner Bart van Herk, die vooral in het begin zijn bedoelingen duidelijk maakte door er bovenerms tegenaan te gaan, maakte veel indruk op de tegenstanders. De inspanningen van zijn “personal coach” Louis Hendriks, werden direct zichtbaar. (SJAPOO LOUIS!) En dan natuurlijk de geslepen voorhoede waar Heino van de Zande steeds slim diagonaal de diepte in trok. Op die manier maakte hij ruimte voor zijn schaduwspits Peter van Hoof, die daar dankbaar gebruik van maakte middels 1 doelpunt. Da’s pas teamwork!

Einduitslag: 9-4, veel blije gezichten, geen trammelant en een geslaagd seizoen.



Louis, Benny, Hans en Hein bedankt voor jullie inzet en tevens dank aan de ouders en supporters voor de trouwe ondersteuning!



 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven