Nieuws

Komende weken prominent aanwezig in de media

www.bladella.nl
Deze week op de regionale voetbalsite www.amateurvoetbaleindhoven.nl in ‘Profiel v/d Week’: Geert van Overbeek. In april is Bladella 'club van de maand' met o.a. een interview met de voorzitter.

Klik hier om het gehele interview met Geert.

Aandacht
Die media-aandacht heeft natuurlijk ook te maken met de huidige, minder florissante positie op de ranglijst, samen met Reusel Sport. De komende voetbalkraker Bladella – Reusel Sport/Faes Group op paaszaterdag 7 april (aanvang 17 uur) gaat daardoor nog eens extra flink uitvergroot worden.



Club v/d maand
Door ‘amateurvoetbaleindhoven.nl’, in samenwerking met FC Eindhoven, wordt er maandelijks een amateurclub uit de regio gepromoot als de club van de maand. In april is daar Bladella voor uitgenodigd.
"Alle leden van de 'Club van de Maand' kunnen gratis de thuiswedstrijd van FC Eindhoven bezoeken. Tevens zal het bestuur, het 1e elftal en de hoofdsponsor van deze vereniging worden ontvangen in de businessclub en de spelershome van FC Eindhoven. Een aantal jeugdspelertjes zullen deel uitmaken van de line-up waarbij ze aan de hand van de spelers het veld betreden.” Bladella is in het Jan Louwers-stadion aan de Aalsterweg welkom op vrijdag 20 april bij de wedstrijd FC Eindhoven - Fortuna Sittard (aanvang 20:00 uur) Nadere berichten volgen.

Voorzitter aan het woord
In het kader van ‘club v/d maand’ publiceert diezelfde regionale voetbalsite binnenkort ook nog een vraaggesprek met Bladella voorzitter René Walenberg.

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven