Nieuws

Joep van de Ven: 'Het is weer eens tijd voor een thuisoverwinning!'

www.bladella.nl

Bladella - TEC
De wedstrijd van zondag in Veldhoven tegen Marvilde kreeg een voor Bladella jammerlijk slot. 

Was de stand van 3 – 3 voor de neutrale toeschouwer misschien een passend slot van een levendige en spannende wedstrijd voor de blauwwitte supporters was het een tegenvaller. Een goed spelend team creëerde kansen, de 2 – 3 stand, net voor tijd, leek terecht en de Reuselse voetbalvrienden veroverden wel drie punten. Daarom was het doelpunt uit een foute penalty toch wel zuur.
Maar voetbal is voetbal en zondag is er weer een nieuwe kans. Joep van de Ven speelde afgelopen zondag met name in de eerste helft een puike wedstrijd op het middenveld. Daarom beantwoordt hij hieronder enkele vragen. 

Klopt die kijk op de wedstrijd van zondag? Vertel eens.
Die klopt helemaal. We baalden met z’n allen ontzettend toen we in de kleedkamer zaten: heel zuur om de voorsprong in de laatste minuten te verspelen, zeker op zo’n manier. Kijk naar het aantal kansen van beide partijen dan is een gelijkspel misschien wel terecht.

En je eigen rol in de wedstrijd? Heb je naar je zin kunnen spelen?
Ik speelde dit keer op de controlerende positie op het middenveld. Vaak sluit ik graag mee naar voren aan en ben ik redelijk aanvallend ingesteld. Dat kon nu niet in die positie dus af en toe heb ik me echt even in moeten houden. De passing was af en toe wat slordig, tegen het einde van de wedstrijd maar al met al heb ik best lekker kunnen spelen.

Het aanvalsspel lijkt goed verzorgd. Een kwaliteit van de ploeg?
Door enkele spelers op een andere positie te laten spelen loopt het wat beter dan voor de winterstop. We hebben meer aanspeelpunten en stootkracht voorin. Dat zie je ook terug in het aantal doelpunten. Nu is het alleen nog zaak om ons zelf met drie punten te belonen. Na de winterstop hebben we in zes wedstrijden één keer gewonnen.

Waarom krijgen we toch steeds zo snel doelpunten tegen. Wat denk je?
Verdedigend hebben we problemen in de personele bezetting. Teun Grimberen en Hans van den Hoogen zijn al een tijdje uit de roulatie. Rick kon er afgelopen zondag niet bij zijn en Geert was geschorst. En er zijn een aantal spelers van positie gewisseld. Al met al veel wijzigingen achterin.

Hoe was de stemming na afloop van de wedstrijd?
Iedereen baalde enorm. We hadden het gevoel dat we bestolen waren van de overwinning. Je werkt keihard om drie keer op voorsprong te komen en dan is het echt heel erg zuur dat je steeds 5 minuten daarna alweer gelijk staat.

Waar moet Bladella doen om zondag te winnen tegen TEC?
TEC is titelkandidaat en heeft op papier misschien wat meer kwaliteit. Maar met hetzelfde veldspel als tegen RKVVO, Marvilde en ook tegen Oisterwijk gaan we het hen moeilijk maken Uit voetbalden we goed, creëerden we veel kansen, maar hadden we onszelf opnieuw niet beloond. Gaan we met dezelfde instelling en mentaliteit het veld in, benutten we onze kansen en spelen we achterin met het mes op de tanden dan moet de thuisoverwinning er eindelijk weer een keer inzitten.

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven