Nieuws

Marvilde - Bladella 3-3

www.bladella.nl
Bladella heeft de punten hard nodig om uit de degradatiezone te blijven en Marvilde wil graag mee doen voor de nacompetitie. Wie zou vandaag met de drie punten naar huis gaan.

Het werd een boeiende pot voetbal.
Na een minuut stilte wegens het overlijden van Dhr. H. Gradus, oud voorzitter en erelid van Marvilde begonnen beide partijen aan hun wedstrijd.
Al in de 4e minuut bereikte een uittrap van doelman Peter Bons, Jeroen Schilders die met een fraaie lob de keeper verschalkte: 0-1 Bladella. Het spel golfde op en neer en er waren voor beide partijen kleine kansjes.
In de 19e minuut een aanval van Marvilde, een pass van Muhamed Gigold bereikte Nol van Zandvliet die de gelijkmaker binnen schoot 1-1.
Bladella antwoordde hierop met een prima schot van Jeroen Schilders, die de keeper van Marvilde maar net uit zijn doel kon stompen.
Er kwamen gelijke kansen voor beide partijen over en weer maar het scoren wou niet lukken.
 
In de rust werd Roel Segers gewisseld voor Joris Evers. In het begin van de tweede helft waren er kansen voor zowel Marvilde als Bladella. In de 56e minuut mocht Bladella een corner nemen die door Joep van de Ven prima op maat, op het hoofd van Jeroen Schilders werd geplaatst, deze kopte op de paal. Uit de kluts kwam de bal voor Ruud Leermakers die de 2-1 binnen schoot.
Kort daarna in 61e minuut maakte Danny Das uit een corner de gelijkmaker al weer voor Marvilde: 2-2. Bladella en Marvilde gingen op zoek naar de overwinning, kansen waren er voor zowel Marvilde als Bladella maar het benutten van de kansen was moeilijk mede door het goede keeperswerk van beide doelmannen.
In de 82e minuut werd een slecht uitgeschoten bal van de doelman van Marvilde, door Dirk Reijnders onderschept. Deze schoof de bal naar de ingevallen Joris Hermans die koelbloedig de 2-3 liet aantekenen.
 
Twee minuten later in de 84e minuut zou Peter Bons Hans Regeling van Marvilde hebben onderuitgehaald? De goedleidende scheidsrechter dhr. Hesselmans gaf tot verbazing van de gehele Bladella aanhang een strafschop.
Muhamed Gigold benutte dit buitenkansje 3-3.
Onder aanvoering van mascotte Niels Janssen gingen de Bladella supporters terug naar Bladel met de vraag: hebben we een punt gewonnen of twee weggegeven.
2012-03-18

Marvilde Bladella 3-3


 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven