Nieuws

Opnieuw een 'finale': Bladella - BVV

www.bladella.nl
Mascotte Teun Meijer beleefde zondag de dag van z’n leven! Buurjongen Roel Segers had hij zijn ‘favoriete speler’ genoemd. Die Roel (21) scoorde 2x en had daarmee ‘n belangrijk aandeel in de 1-3 overwinning in Oisterwijk.

Geluksbrenger Teun (E6) deelde dus nadrukkelijk mee in de overwinningsroes na de o zo belangrijke drie bevochte punten. Genieten dus!



Bladella begon niet goed en kwam al na 10 minuten achter. Daarop werden de ruggen gerecht en namen de mannen van Norbert Rebsch strijdvaardig het heft in handen en deze keer wél met succes. Binnen 5 minuten maakte Roel gelijk. Direct na de rust maakte Roel zich helemaal ‘onsterfelijk’ met z’n tweede doelpunt. Roel Segers kreeg later zijn applauswissel. 

Na de voorsprong sloop er weer wat angst in de ploeg en kwam het voetballen op een laag pitje. Oisterwijk probeerde druk te zetten en het bleef een nerveuze bedoening tot Ruud Leermakers tegen het eind de verlossende 1-3 op het scorebord bracht. De ontlading was groot op het veld, maar ook bij de supporters, weer in overtal aanwezig op ‘vijandelijk’ terrein. Niet de beste match, maar de 3 punten met passie bevochten maakten alle blauwwit harten meer dan blij!



Met één doelpunt verschil staan de Tipmast Boys nu net ‘virtueel’ veilig, maar het kan he-le-maal niks leiden…
Dus zondag moeten er weer punten gepakt worden. En dat zal miet gemakkelijk zijn, want koploper BVV komt op bezoek. In Den Bosch werd met 2-0 verloren. Twaalf seconden was de wedstrijd toen aan de gang toen na een geweldig misverstand, eerst op het middenveld en later in de verdediging, BVV meteen mocht scoren. De ploeg van de nestor John Huisman leunde loerend achterover en rekende, terecht, op de sterke verdediging.
Bladella werd in die eerste helft wel steeds dreigender, knokte zich naar een paar mogelijkheden, maar ging daar niet slagvaardig genoeg mee om. Ook het offensief in de 2e helft mocht niet baten. BVV bouwde, slim verdedigend, een muur voor het eigen strafschopgebied op en keek toe hoe het onmachtige Bladella zich vervolgens daarop te pletter liep. Net als in bijna alle verloren wedstrijden van deze competitie was Bladella, in het veld, geen moment de mindere van haar tegenstander, bij vlagen beter zelfs, maar het gebrek aan doortastendheid en scorend vermogen brak de ploeg van Norbert Rebsch echter te vaak op. Zaak dus om op De Smagtenbocht zondag niet op achterstand te komen.



Koploper BVV
BVV doet het zeer goed; ze staan niet voor niks bovenaan. De 1e periodetitel werd met één doelpunt verschil voor de neus van medekoploper TEC weggekaapt. In december werd Reusel Sport op eigen veld met 1-5 weggevaagd en werd er met knappe 3-0 cijfers van Oers gewonnen. Na de winterstop lijkt BVV haar ritme nog niet helemaal gevonden te hebben. Tegen Marvilde werd geflatteerd weliswaar nog met 3-1 gewonnen, de gelijkspelen tegen Oisterwijk, sc ’t Zand en Nulandia mogen voor een koploper magertjes genoemd worden.
Bladella is vooraf dus zeker niet kansloos tegen het geroutineerd Bossche team met sluitpost Athur Hoyer (38), die nog slechts 19x werd gepasseerd. Voor Bladella is het zondag doorbijten geblazen en daar is alle hulp van de supporters voor nodig! Ook mascotte Huib Liebregts (E1) ziet het helemaal zitten en kijkt uit naar de spannende en deze zeer belangrijke 'finale' tegen de stadse mannen van BVV.


 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven