Nieuws

Roel Segers: 'Op naar een mooie 2e seizoenshelft'

www.bladella.nl
Bladella - BVV    De uitwedstrijd tegen Oisterwijk begon vorige week twijfelachtig maar Bladella herstelde zich snel.

Vóór rust werd het nog even gevaarlijk maar de voorsprong van net na rust werd later in de wedstrijd uitgebouwd door een mooi doelpunt van spits Ruud Leermakers. De eerste twee doelpunten kwamen van de voet van ‘jonkie’ Roel Segers.



Wie is die Roel Segers eigenlijk? Vertel eens over jezelf.
Ik ben dus Roel Segers, en voetbal al sinds mijn zesde bij Bladella. Ik ben 21 jaren jong en woon nog thuis in hier in Bladel. Ik studeer bedrijfseconomie aan de universiteit van Tilburg en zit nu in het derde en laatste jaar van deze studie. Momenteel geniet ik dus van het mooie studentenleven en natuurlijk het voetballen bij Bladella!

Sinds wanneer speel jij bij de selectie? Welk is eigenlijk je plek op het veld?
Ik hoor nu voor het tweede jaar bij de selectie. Ik begon in het tweede en sinds de winterstop maak ik mijn minuten in het eerste elftal. Daar is rechtsbuiten mijn vaste plek op het veld geworden. In het tweede elftal stond ik vaak op het middenveld.

Hoe bevalt het je? Welke zijn de verschillen?
Het bevalt me prima in de selectie! We hebben een zeer gezellige groep, met een goede mix van jong en oud. Toch was het aan het begin wel wennen aan het hogere tempo en het meer fysieke spel bij de senioren, zowel bij trainingen als bij wedstrijden. Je leert ook veel van de spelers die al langer meelopen: zij proberen je tijdens wedstrijden en trainingen veelal te helpen en te sturen.

Hoe verliep voor jou de wedstrijd van afgelopen zondag?
De wedstrijd begon teleurstellend met die vroege achterstand. Door een goede aanval kwamen we gelukkig al weer snel op gelijke hoogte. Daarmee groeide ons vertrouwen en konden we vlak na rust nog een keer scoren. Na de rode kaart voor Oisterwijk kreeg ik toch even een flashback naar de wedstrijd tegen RKVVO. Gelukkig probeerden we nu wel te blijven voetballen. Verdedigend stonden we ook goed, zo konden we ook de 3-1 nog maken. Uiteindelijk dus een redelijk goede wedstrijd met als belangrijkste de drie punten!



Waar moet Bladella zeker opletten om zondag tegen BVV te kunnen winnen?
We moeten er voor zorgen dat we de vorm van de afgelopen weken vasthouden. Met een flinke dosis inzet en ons welbekende positiespel moeten we proberen om het de koploper zo lastig mogelijk te maken. Hierbij is het ook belangrijk dat we de kansen die we krijgen verzilveren!



En verder nog iets?
Met de steun van de supporters gaan we er alles aan doen om er een mooie tweede seizoenshelft van te maken!

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven