Nieuws

Wedstrijd van de waarheid: Oisterwijk - Bladella

www.bladella.nl
Afgelopen zondag werd in Oers een puike prestatie neergezet! Alles wat blauwwit is, was uiterst content met het vertoonde spel en vooral de manier waarop werd gestreden. Maar helaas twee punten te weinig.

Het vaandelteam is begonnen aan een cruciale fase van de competitie. Met de huidige plaats numero 12 op de ranglijst staat de formatie van Norbert Rebsch er niet florissant op. Nummer 13 en 14 degraderen rechtstreeks, 11 en 12 krijgen vanaf half mei via de nacompetitie een herkansing voor behoud in de 2e klasse. De klassering leert dat de onderste vijf teams voorlopig het gevecht aan moeten voor een veilige 10e plek. De mouwen zullen tot aan het eind opgestroopt moeten blijven met alle koppen dezelfde kant in.



Winst laten liggen
Zondag werden dus twee punten verloren in Oers. Dit ondanks de 0-1 voorsprong en een tegenstander die met 10 man kwam te staan. De rode kaart bij RKVVO en de gevraagde wissels van onze buitenspelers gaf Oers zelfs vleugels. Het werd slechts 1-1. Toch een wedstrijd waaruit moed en zelfvertrouwen geput kan worden voor de komende tijd. Nog 10 finalepartijen. Er zijn nog 30 punten te verdienen…


Gestolen punten
Komende finalezondag trekken de Tipmast Boys naar Oisterwijk om strijd te leveren met de manschappen van Ton Cornelissen (ex NAC). Geladen, want op de Smagtenbocht werd in ronde vijf door de Oisterwijkers de punten gestolen: 0-2. Bladella maakte het spel, creëerde talrijke kansen, maar de blauwwitte voorwaartsen ‘verbarsten’ om goed te scoren. Met twee zondagsschoten kwamen zij wel tot juichen en namen onverdiend hun eerste drie punten mee naar huis.



5 wedstrijden ongeslagen
Punten sprokkelend zijn de roodhemden gekomen tot 14 punten, een puntje meer dan Bladella. Het valt wel op dat men de laatste vijf partijen ongeslagen bleef. Winst op sc ’t Zand en gelijk tegen vooral BVV, Marvilde en TEC, toch topteams uit deze competitie, zijn knap te noemen. Er staat dan ook een heel ander team binnen de lijnen dan in de beginfase. Zo keerde verdediger Achmed Erassan (35) tussentijds weer terug van een kortstondig trainersavontuur bij RKJVV.



Zespunten strijd
Zo gemakkelijk als in de thuispartij (ondanks dat verdoemde verlies) zal Bladella in Oisterwijk niet kunnen ballen. Het is immers een 6 puntenstrijd en dus, gezien de stand, een wedstrijd van de waarheid.
Met eenzelfde wedstrijdbeleving als in Oers, (+ goed omgaan met de gecreëerde kansen...!) moet het voor het Bladella volk, met voorop mascotte Teun Meijer van E6, een mooie voetbalmiddag kunnen worden.
We gaan het beleven op Sportpark Den Donk aan de Sportlaan 24 in Oisterwijk.

Lees ook de voorbeschouwing op de Oisterwijk-site.

Met de bus mee naar Oisterwijk? Geef je dan op in de kantine! De bus vertrekt om 12:30 uur.



 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven